Erdoğan: Ümmetimizi bölmeye çalışan virüs!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum ortak açıklamasında DEAŞ tehlikesine dikkat çekti.

GİRİŞ 22.04.2015 14:09 GÜNCELLEME 22.04.2015 15:53
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum'un masasında özellikle DEAŞ terör örgütü vardı. Uzun görüşmenin ardından ortak basın açıklaması yapan iki mevkidaş özellikle DEAŞ'a yönelik açıklamada bulundu. Masum, DEAŞ'ın yok edilmemesi durumunda çevre ülkelerin, Türkiye'nin ve hatta Rusya ile Kanada'nın da tehlikede olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEAŞ'a yönelik yapılması öngörülen operasyonda hava harekatının yeterli olmayacağını, kara harekatının şart olduğunu söyledi.

DEAŞ ÜMMETİ PARÇALAMAYA ÇALIŞAN VİRÜSTÜR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "DEAŞ terörünün hedefi Müslümanlar ve güzide tarihimiz olmuştur. Bataklığı kurutmak için uluslararası strateji şarttır. DEAŞ'ı bertaraf etsek bile başka bir yerde başka bir isimle ortaya çıkacaklardır. IŞİD mezhepsel fay hatları üzerinden bir siyaset inşa etmeye çalışıyor. Farklılıkları istismar ederek, gerilimleri tırmandırarak hatta kışkırtarak mevzi kazanmanın çabası içindedir. DEAŞ ümmetimizi bölme ve parçalamaya çalışan önemli bir virüstür. Başkaları aynı yolu izlemektedir. DEAŞ'ı da ciddi anlamda kullanmaktadır. Örgüt kazançlı çıkmaktadır. Bütün bu silah ve parasal kaynaklar nereden? Bunun üzerinde ısrarla durulması gerekiyor. Müslüman dışında Hristiyan dünyasından yer alan kişiler ne için burada?" açıklamasında bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASI:

IRAK CUMHURBAŞKANI FUAD MASUM'UN AÇIKLAMASI

TÜRKİYE'Yİ HAYRANLIKLA TAKİP EDİYORUZ

- Irak güçlerinin eğit donat çerçevesinde Türkiye tarafından DEAŞ terörüne karşı mücadele için eğitim veriyor. Türkiye bizim için çok önemli bir ülke. Türkiye'nin gelişmişliğini, ekonomik, sosyal, siyasal konuları hayranlıkla takip ediyoruz.

EĞER VİRÜS ORTADAN KALDIRILMAZSA...

- DEAŞ, gerçekten sayın Erdoğan'ın dediği gibi virüs. Çok büyük bir virüs. Gittikçe yayılıyor. Virüs buradan kaldırılmazsa başka bir ülkeye geçebilir. Çevre ülkelere geçebilir. Kıtalar arası geçiş sağlayabilir. Kanada, Rusya, Tunus birçok ülkede etkili olmaya başladıklarının duyumunu alıyoruz.

DEAŞ'A OPERASYON

- DEAŞ'ın ortadan kaldırılması için yapılacak olan şeyler var mı?

- Hava harekatı yeterli olmaz. Mutlaka kara harekatı olmalıdır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 29
  • bunlar haçlı2 9 yıl önce Şikayet Et
    1) bireysel olarak tasarruf yapıp lüzumsuz vakit harcamalar ve para harcamaları faydalı yollara kanalize etme yöntemleri keşfedilmeli 2) içimizdeki haçlılar ve masonlara karşı uyanık olup kendi adamlarımız kayırılmalı 3) teknolojik casusluğa önem verilmeli herşeyi biz kendimiz bulup yapacağız diye şart yok! gerçekten! 4) düşmanların içindeki zayıf adamlar parayla kendi tarafımıza çekilmeli ve bize çalışmaları sağlanmalı! 5) bürokrasi asgari seviyeye inmeli ve insanlar evrak işleri memurluğundan daha mantıklı işlere kanalize edilmeli eğitilip (crowd sourcing) 6) devlet aba altı sopası hazırlamalı masonların engellerine karşılık gerekirse aba altından bireysel olarak sopa gösterilmeli
    Cevapla
  • Osmanlı Tokatı 9 yıl önce Şikayet Et
    Masonların farkına varmışsınız. Önemli olan budur. Asıl virüsü tespit etmek. Zaten çözüm ondan sonra kendiliğinden gelir.
    Cevapla
  • bunlar haçlı1 9 yıl önce Şikayet Et
    modern haçlı orduları teknik değiştirdi John'lar Smith'ler adını Ahmet Mehmet yapıp sakal bırakıp Allahuekber diyip algı yönetimi yapıp müslüman öldürüyolar bir yandan da İslamofobi oluşumuna pozitif destekte bulunuyolar. yapılacak en güzel iş...
    Cevapla
  • Sami Sarıgül 9 yıl önce Şikayet Et
    Varsa Gücünüz hadi görelim... bu işler meydanlarda görelim o zaman sayın Erdoğan
    Cevapla
  • exi 9 yıl önce Şikayet Et
    üç şey bu ümmeti darma dağın etti.: ırkçılık, cemaatçılık ve mezhepçilik. ırçılık şeytandan olma, mezhepçilik sonradan çıkma , cemaatçilik ise ümmetçiliğin yerini tutma durumundadır . onun için bunların yerine ancak muyminler kardeştir hakikatını düstür etmek lazım.
    Cevapla
  • ali catak 9 yıl önce Şikayet Et
    Gaza geldim valla Osman Bey. Ne de guzel yazmissin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi