Şahin'den Akıncı'ya 'Yavru Vatan' tepkisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, KKTC Cumhurbaşkanı seçilen Mustafa Akıncı'nın, sözlerine sert tepki gösterdi.

Şahin'den Akıncı'ya 'Yavru Vatan' tepkisi
Şahin'den Akıncı'ya 'Yavru Vatan' tepkisi
GİRİŞ 29.04.2015 17:09 GÜNCELLEME 29.04.2015 17:09
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, KKTC Cumhurbaşkanı seçilen Mustafa Akıncı'nın, "Yavru vatan, ana vatan değil, iki kardeş ülkeyiz" yönünde açıklamalarına ilişkin "Acaba Güney Kıbrıs Rum Kesimi'yle gelecekte bir birlikteliği düşünerek mi böyle bir cümleyi kullanmıştır, doğrusu kafamda böyle bir soru belirdi" dedi.

Şahin, Safranbolu ilçesinde bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin iktidarda olduğu dönemlerde yaptıkları yatırımları ve uyguladıkları projelerden örnekler vererek 7 Haziran seçimlerinin ardından yeniden iktidar olduklarında hedefledikleri Türkiye'yi anlattı, gazetecilerin de sorularını yanıtladı.

"BU SÖZLERİN HİÇBİRİ DOĞRU DEĞİL"

Bir gazetecinin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yeni bir siyasi oluşumu gerçekleştireceğinin ve bu oluşumun içerisinde AK Parti'de 3 dönem kuralına takılan yaklaşık 70 kişinin yer alacağının söylentileri olduğunu sorması üzerine Şahin, "Bu söylediğiniz cümlelerin hiçbiri doğru değil ve maksatlı cümlelerdir. AK Parti'nin kuruluşunda görev üstlenmiş olan sayın Abdullah Gül ve 3 dönem kuralı sebebiyle bu seçimlerde aday olamamış arkadaşlarımızın büyük bir çoğunluğu partinin kuruluşunda yer almışlardır" diye konuştu.

YORUMLAR 8
  • Gundi 8 yıl önce Şikayet Et
    Niye..... 82. Vilayetimiz olamaz mı......
    Cevapla
  • bir dost 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı seviyorum partide sadece hakkı konuşan nadir bir kaç insandan biri Allahım yolunu açık etsin.
    Cevapla
  • ziverbey 8 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyeye baglayn gitsn..
    Cevapla
  • müslim 8 yıl önce Şikayet Et
    bide akıncı çıktı başımıza zaten derdimiz yok gibi
    Cevapla
  • veli 8 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim kıbrısı kim verirse vatan hainidir.bırak 1 milyar doları 100 milyar dolar maliyeti olsa vatan toprağı asla verilmez.büyüklük yavru vatanı anavatana bağlamaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı