Erdoğan'dan gemiye saldırı sonrası ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya'da vurulan Türk gemisiyle ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, bayrağımız olsaydı durum farklı olurdu dedi.

Erdoğan'dan gemiye saldırı sonrası ilk açıklama
Erdoğan'dan gemiye saldırı sonrası ilk açıklama
GİRİŞ 13.05.2015 00:12 GÜNCELLEME 13.05.2015 00:56
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gabon Cumhurbaşkanı Ondimba ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan,Libya'da vurulan Türk gemisiyle ilgili soru üzerine "Şiddetli bir şekilde bunları kınadık, kınıyoruz. Bayrağımız olması durumunda daha farklı olurdu. Bu işin takipçisiyiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya açıklarında "TUNA-1" isimli kuru yük gemisine düzenlenen saldırıyla ilgili soru üzerine "Alınan bir ihbar neticesinde bir gemi vurulmaz. Şiddetli bir şekilde bunları kınadık, kınıyoruz. Bayrağımız olması durumunda daha farklı olurdu. Ne olursa olsun bunların yapması gereken; sahil güvenlik botlarıyla gemiyi durdururlar, konteynırlar açılır, içinde silah var mı görülür. Bunlar daha devlet olamamışlar. Sorumluların derhal Libya yetkileri tarafından bulunması lazım. Çok başlılık olan Libya'da şu anda sıkıntı yaşanıyor" ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR 57
  • Nurcan akyurek 8 yıl önce Şikayet Et
    Cok memnun oluyoruz Türkiye buralara geldiyi icin Allah yardimcilari olsun.
    Cevapla
  • dericd 8 yıl önce Şikayet Et
    şimdi yunan vatandaşı bir kaptan ticari geminin başında olsun bir an için böyle düşünün,sonra pkk gelip o gemiye roket atsa ve ölse o kaptan yunanistan Türkiyeye girebilir mi savaş sebebi diyebilir mi? temsili
    Cevapla
  • Bence 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence derhal kınamalıyız.
    Cevapla
  • Kılıç Arslan 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ne yapmalıydı mesela? Savaş mı açmalıydı? Savaş çıksa eminim ilk kaçacak olan bu klavye delikanlıları olur. Önceki hükümetleri gördük, haksızlık karşısında ağızlarnı dahi açamayanları, birkaç milyar dolar için IMF nin kuyruğundan ayrılmıyorlardı.. Kendi silahını üretmekten aciz olanları..
    Cevapla
  • emekli 8 yıl önce Şikayet Et
    lafla peynir gemisi yürümez.demiş atalarımız..
    Cevapla
  • birinin yorumunu bekliyoruz 8 yıl önce Şikayet Et
    birinin yorumunu bekliyoruz derken kimi ima ettiğimi anlamışsınızdır :))) evet evet o, doğru tahmin ettiniz osman öztürk'ten bahsediyorumun :)) Abdülhamit Han'a, Yavuz Sultan Selim'e bağlar olayı iki dakikada :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!