Dışişleri'nden o saldırıya kınama

Dışişleri Bakanlığı, Çad'ın başkenti Encemine'de Çad güvenlik güçlerine yönelik dün gerçekleştirilen terör saldırılarını kınadı.

Dışişleri'nden o saldırıya kınama
Dışişleri'nden o saldırıya kınama
GİRİŞ 16.06.2015 21:46 GÜNCELLEME 16.06.2015 21:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin kaynağı, kökeni ve hedefi ne olursa olsun her türlü terör eylemine şiddetle karşı çıktığı vurgulanarak, çok sayıda ölüm ve yaralanmaya neden olan intihar saldırılarının nefretle kınandığı belirtildi.

Bölge ülkelerinin son dönemde terörle mücadeledeki çabalarının takdirle karşılandığı kaydedilen açıklamada, "Bölgede en kısa sürede barış ve huzurun tesis edileceğine olan inancımızı yineliyoruz. Derin üzüntü ve infial yaratan bu menfur saldırılardan ötürü kardeş Çad hükümetinin ve halkının acısını derinden paylaşıyor, acılı ailelere taziyelerimizi sunuyor ve yaralılara acil şifalar diliyoruz" ifadesine yer verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Tarik 8 yıl önce Şikayet Et
    KINAMAK aslinda tasvip etmiyoruz demektir. Yani fikir belirtmek. Yaptirim gücü yoktur hatta tesebbüs bile degildir. Sonuc olarak ati calan üsküdari boylar. Mali götüren karlidir gerisi hikaye. Dünyanin hali bu iste.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar