Türkiye'den İsrail’e sert kınama

Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in, Filistin topraklarındaki yasa dışı yerleşim faaliyetlerini sürdürmesine yönelik son kararlarını kınadı.

Türkiye'den İsrail’e sert kınama
Türkiye'den İsrail’e sert kınama
GİRİŞ 31.07.2015 12:29 GÜNCELLEME 31.07.2015 12:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan açıklamada, İsrail’in, işgal altındaki Filistin topraklarındaki yasa dışı yerleşim faaliyetlerini sürdürmesini ve bu çerçevede yasa dışı yerleşimlerde yeni konut inşasına yönelik son kararlarını kınandığı belirtilerek "İsrail’in iki devletli çözüm perspektifine zarar veren, uluslararası hukuka aykırı bu faaliyetlerinin kabul edilmesi mümkün değildir" denildi.

YORUMLAR 5
  • Serhat Kars 8 yıl önce Şikayet Et
    Bravo, tebrik ederim, iyi kınadınız.kınamaya devam.Israil'de çok tın.
    Cevapla
  • Adnan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapsalardı, Allah, Allah diyerek hücum mu etselerdi...?
    Cevapla
  • Fatih'in Fedaisi 8 yıl önce Şikayet Et
    Kınayın bakalım kınamaktan başka ne yaparsınız. Gayri meşru siyonist israili kınamaktan başka bu zamana kadar ne yaptınız acaba, yada masada görüşmekten başka.Ama komşunuz Suriyeyi vekalet verdiğiniz teröristlerle 6 ayda ele geçirip utanmadan birde namaz kılacaktınız emevi camiinde. "G..yiyorsa" Kudüste kılın o namazınızı."Mümin erkeklere ve mümin kadınlara yapmadıkları bir şeyden dolayı eziyet edenler de bir iftira ve açık bir günah yüklenmişlerdir."
    Cevapla
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    cahilsin birde samimi değilsin..ozaman filistine gidip mücahitlerle savaş israle karşı..herşeyin bisırası var sen önce90 yıllık içindeki kahpe israili yok et..bak neler oluo
    Cevapla
  • çok 8 yıl önce Şikayet Et
    yaptırım?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir
İnsan ömründen tam altı yıl çalıyor! İşte havası en kirli ülkeler...