Erdoğan: 16 bin kişiyi sınırdan döndürdük

Endonezya'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 bin yabancı savaşçının sınırdan döndürüldüğünü söyledi.

GİRİŞ 31.07.2015 13:43 GÜNCELLEME 31.07.2015 14:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Basın toplantısında  ''Endonezya ile ilişkileri daha ileri nasıl taşıyabiliriz bunları konuşma fırsatı bulduk'' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki ülke arasında işbirliklerinin daha da yoğunlaştırılması konusunda görüşbirliğine vardıklarını belirterek, ''Endonezya ve Türkiye G-20 içinde yer alan iki ülke. Bu da ayrıca çok önemli. Yarın iki ülkenin iş çevrelerini bir araya getirecek olan iş formunu da önemsiyorum.'' diye konuştu.

Ortadoğu'da yaşanan gelişmelere de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu konun dar kapsamlı olmadığını ve tüm dünyayı ilgilendirdiğini belirterek, ''Endonezya'dan yabancı bir savaşçı kalkıp Suriye'ye gelmişse bu dar kapsamlı incelenemez. Bize şimdiye kadar 16 bin yabancı savaşçı gelmiş ve geri gönderilmiştir. Biz baştan beri Endonezya ile görüşmelerimizi yapıyoruz, burada bir sıkıntı yok.'' dedi.



 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • Önce...vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    16.bin ,kişiyi döndürdünüz sınırdan,. Onun yerine 5.milyon sınırdan içeri.... aldınız, bunlardan ne kadarı hain işe yaramaz....!!!! Bilen yok.
    Cevapla
  • sinirli 8 yıl önce Şikayet Et
    gereksiz bir yorum, o 5 milyonun içindeki sen de olabilirdin...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz