Türkiye Filistin kararından memnun

Dışişleri Bakanlığı, BM'nin merkez binası ve diğer merkezlerine Filistin bayrağının asılmasını memnuniyetle karşılandığını açıkladı.

Türkiye Filistin kararından memnun
Türkiye Filistin kararından memnun
GİRİŞ 11.09.2015 09:48 GÜNCELLEME 11.09.2015 09:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı, Birleşmiş Milletler’in New York’taki merkez binası ve diğer merkezlerine üye ülke bayraklarıyla birlikte Filistin Devleti bayrağının da çekilmesinin kabul edilmiş olmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda 10 Eylül’de yapılan oylama neticesinde Birleşmiş Milletler’in New York’taki merkez binası ve diğer merkezlerine üye ülke bayraklarıyla birlikte Filistin Devleti bayrağının da çekilmesinin kabul edilmiş olmasından memnuniyet duymaktayız” denildi.

Açıklamanın devamında, “Bu karar, Filistin Devleti’nin dünya sathında daha fazla ülke tarafından tanınması ve Filistin halkının süregiden işgalden bir an evvel kurtularak 1967 öncesi sınırları içerisinde, başkenti Doğu Kudüs olan kendi egemen devletlerinde hür yaşama özleminin hayata geçirilmesi hedefi bakımından önemli bir adım teşkil etmektedir” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 1
  • kenan 8 yıl önce Şikayet Et
    Doru olan bu yarı yolda adam satılmaz filistini satsaydık tūrkiyede pkk bukadar azmazdi doru yolda ğidene duva kõtū yoda ğidene betduva
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!