Erdoğan Tamimi görüşmesinde dikkat çeken detay

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile yaptığı görüşmede ilginç bir detay dikkat çekti.

Erdoğan Tamimi görüşmesinde dikkat çeken detay
Erdoğan Tamimi görüşmesinde dikkat çeken detay
GİRİŞ 25.09.2015 15:43 GÜNCELLEME 25.09.2015 15:47
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Tarabya Köşkü'nde yaklaşık 1,5 saat süren görüşmede Erdoğan ve Şeyh Temim, ikili ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve uluslararası meseleler konularında görüş alışverişinde bulundu.

Katar Emiri'nin Tarabya Köşkü'ne geldiği sırada kravat taktığı görülürken köşkün içinde çekilen fotoğrafta ise Erdoğan gibi kravatsız olması dikkat çekti.

Her iki lider, İsrail'in Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı hedef alan ihlallerine karşı ortak bir tavır sergileme çerçevesinde uluslararası toplumu harekete geçirmeye yönelik çabaların yoğunlaştırılması gerektiğini vurguladı.

Filistinlilerin haklarının korunması ve gerekli desteğin sağlanması için ortak çaba harcanmasının önemine işaret edilirken, İsrail'in Kudüs'teki tecavüzlerinin, Gazze'ye yönelik ablukanın ve Yahudi yerleşimlerini genişletme faaliyetlerinin kaygı verici olduğu belirtildi. Bu hususlarda hukuk mücadelesini sabırla yürütürken meşruiyet zemininin korunmasının, uluslararası desteğin ve İsrail üzerindeki baskıların artırılması açısından önemli olduğu hatırlatıldı.

Erdoğan ve Şeyh Temim, başta Suriye ve Yemen olmak üzere bölgesel konularda da görüştü ve iki ülke arasındaki ilişkileri daha da geliştirme konusundaki kararlılıklarını teyit etti.

DİKKAT ÇEKEN DETAY

Bu arada Şeyh Temim'in Tarabya Köşkü'ne geldiği sırada kravat taktığı görüldü. Kravat takmayı tercih etmeyen Erdoğan'ın karşıladığı Katar Emiri'nin, köşkün içinde verilen pozda ise kravatını çıkarttığı görüldü.

YORUMLAR 19
  • fuat 8 yıl önce Şikayet Et
    iyidir iyi anlayana
    Cevapla
  • Meeemeeet 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlarda ne kadar dikkatli ya ister cikarir kravatini ister cikarmaz
    Cevapla
  • hakan oz 8 yıl önce Şikayet Et
    reis araplari savunsa arap yanlısı,elestirse müslüman düşmanı ne ayaksınız siz yahu,size melek olsa yaranamaz
    Cevapla
  • Ertan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizi Suriyeye bulaştırıp da sonra geri çekilip seyretmekle yetinen şu Araplardan hayır gelmez. Onların istediği tek şey, bölgede kendilerin başka güçlü hiçbir ülke olmaması.
    Cevapla
  • selooo 8 yıl önce Şikayet Et
    haklisin mazlum kardes
    Cevapla
  • mazlum 8 yıl önce Şikayet Et
    Lanet olsun böyle toptancı zihniyete, Suriye yüzünden bütün Araplara kızıyorsun. PKK yüzünden bütün Kürtlere sövün, DHKPC yüzünden bütün Alevilere hakaret edin , başka bildiğiniz ne var klavye cengaverleri. Bazen İlber Ortaylı'ya hak veriyorum "Bütün cahiller ölmeli"
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Veli bey suudlar hakli demedi. Organizasyonda eksik var ama saldirmamak lazim dedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!