Washington büyükelçimiz sert çıktı!

Türkiye'nin Suriye sınırında savaş uçağını düşürmesiyle ilgili olarak bir yorum da Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç'tan geldi

Washington büyükelçimiz sert çıktı!
Washington büyükelçimiz sert çıktı!
GİRİŞ 24.11.2015 15:08 GÜNCELLEME 24.11.2015 17:14
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Düşürülen uçakla ilgili olarak bir açıklama da Türkiye'nin Washington Büyükelçisi'nden geldi.

Twitter'daki hesabından konuya ilişkin açıklama yapan Kılıç şunları söyledi: "Anlayın artık.Türkiye sözü de, uyarıları da dikkate alınması gereken bir ülkedir. Sabrını test etmeyin, dostluğunu kazanmaya çalışın."

YORUMLAR 19
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Amerika'da büyükelçilik yapıyor diye Amerikaya yağ çekmiş..Devletimizi kullanarak adam kendine Amerika'da yer yapıyor.. Cumhurbaşkanı bile alkışlanacak bir olay değil, biz de üzüntülüyüz diyor..Uçağın kime ait olduğunu bilinmiyordu diyor..Türkiye NATO ve BM e hemen olayla ilgili bilgi veriyor.. Ama bu adam çıkıp, Sabrımızı test etmesinler diyor...Amerikalıların gözüne girmek için ülkesinin şu anda bulunduğu zor durumdan nemalanıyor.. İnsanoğlu çok tehlikelidir..
    Cevapla
  • yorumcu 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte devlet adamı böyle olur.
    Cevapla
  • Kadircan 8 yıl önce Şikayet Et
    Daeş ı vurma bahanesiyle Türkmenlerin vuran soysuzlar sınır ihlaline yaparak bir kez daha soysuz olduklarını göstermiş oldular..!
    Cevapla
  • yörük 8 yıl önce Şikayet Et
    iran rusya suriye ürdün yunanistan ve ırak cebhelerimizi sağlama almak lazım hitlerin türkler hakkında söylediği sözü hatırlatmak lazım yeterki içten darbe yemeyelim düşünsenize savaş çıksa selahattin demirtaş ve avaneleri napaaarrrrr.
    Cevapla
  • turgut 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkmenlere deger arkandayiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!