Rus temsilci Erdoğan'ın sözlerini hazmedemedi

Putin'in özel temsilcisi Shuvalov, Erdoğan'ın 'Rus uçaklarının vurduğu yerde DAEŞ yok, kimse kimseyi kandırmasın' sözlerini hazmedemedi.

Rus temsilci Erdoğan'ın sözlerini hazmedemedi
Rus temsilci Erdoğan'ın sözlerini hazmedemedi
GİRİŞ 25.11.2015 15:23 GÜNCELLEME 25.11.2015 15:32
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Putin'in özel temsilcisinin de katıldığı İstanbul'da düzenlenen İSEDAK 31. Bakanlar Toplantısı'da düşürülen uçakla ilgili konuşan Recep Tayyip Erdoğan, Rus temsilciyi kızdırdı. 

FOTOĞRAFTA ÇIKMADI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rus uçağının düşürülmesiyle ilgili 'Orada DAEŞ unsuru yoktu, kimse kimseyi kandırmasın' ifadelerini kullandı. İSEDAK açılışında hazır bulunan Rusya Federasyonu Devlet Başkanı’nın Özel Temsilcisi Büyükelçi Konstantin Shuvalov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplantı sonrası verdiği resepsiyona katılmadı.

İstanbul’da düzenlenen 31. İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) açılış toplantısına Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlık etti. . Kabul sırasında Rusya’yı temsilen Moskova’dan gelen Rusya Federasyonu Devlet Başkanı’nın Özel Temsilcisi Büyükelçi Konstantin Shuvalov katılımcılar arasında yer almadı. Diğer katılımcılar tek tek Cumhurbaşkanı Erdoğan’la tokalaştı. Rus temsilci aile fotoğrafında da yer almadı.

 

YORUMLAR 26
  • memleket sevdalısı 8 yıl önce Şikayet Et
    yerli soda iyi gider o halde! yine hazmedemedim derse o zaman bizde yonca yiyen ineğin şişmesi gibi rusyaya kadar koştururuz belki rahatlar ne dersiniz? daha da olmadıysa o zaman ilelebet dünya fotoğrafında olmayacak şekilde uğurlamamız lazım derim arkadaşlar, benden bu kadar!!!
    Cevapla
  • khvc42 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen Turkiyeyi ne sansin ey putin...Adamin aklini aliriz biz..Zaten tek amaciniz var..İslamiyeti silmek...Allahin izniyle silemeyeceksiniz, biz Allah (cc)in kullari, Hz. Muhammed (sav) in ummeti olarak kanimizin son damlasina kadar dinimizi, kitabimizi, muslumanlari koruyacagiz. Eski gunler bitti putin...Hepinizin sonu yakindir, kacis yok, cokeceksiniz, silineceksiniz. Allah Alemi İslami korusun. Turkiyeyi korusun. (Amin)
    Cevapla
  • mehmet emin akdemir 8 yıl önce Şikayet Et
    resepsiyona katılmamış.. çok ta tııın....
    Cevapla
  • Hasan ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Putin Türkiye islamlasiyo diyo hele bak gavurlasacakmiydi hirto, özünü buluyo görecekler adi herifler mazlumun abisi biz olacaz istesenizde istemesenizde, bundan böyle harac almak,sömürmek felan yok. Ac kalacaginiz ac dinsizler....
    Cevapla
  • Ruhi 8 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı olup biraz daha sabredelim Biraz daha saf ayağına yatmamız gerekir. Tıpkı Fatih Sultan Mehmetin fetihten önce Avrupa ya ses çıkarmayıp her şeye EVET dediği gibi. Sabredip bekleyelim Allah bizimle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...