Mesud Barzani'nin "bayrak" heyecanı

Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani, protokolde Kürdistan bayrağını görünce çok sevindi.

Mesud Barzani'nin "bayrak" heyecanı
Mesud Barzani'nin "bayrak" heyecanı
GİRİŞ 11.12.2015 09:10 GÜNCELLEME 11.12.2015 09:10
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Türkiye'ye bir dizi ziyaret gerçekleştiren Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani, Ankara ziyaretinin ilk gününde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu ile görüşen Barzani, dün de saat 11.00'de Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile bir araya geldi. Bu görüşmenin ardından Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı ziyaret eden Barzani, daha sonra HDP ile görüştü.

Kürdistan Bölgesi Başkanı Mesud Barzani'nin, Ankara'daki karşılama organizasyonundaki masada, Başbakan Davutoğlu ile görüşmesinde Türkiye, Irak ve Kürdistan bayraklarının yer alması dikkat çekti.

BAYRAK HEYECANI

"Esenboğa Havalimanı'ndaki VIP salonunda ve Çankaya Köşkü'nde Kürdistan Bayrağı görünce neler hissettiniz" sorusuna Barzani, "Her Kürt bireyi neler hissettiyse ben de onu hissettim" dedi. IKBY'nin resmi web sayfasında Kürt bayrağı için teşekkür mesajı yer aldı.

 

YORUMLAR 16
  • Kuzey Irakta 8 yıl önce Şikayet Et
    Pkk'nin Kandil'den yönetilemeyeceği istikrar içinde bir Kürdistanın Pkk yi barındırmayacağı da önemli bir gerçekliktir. terör örgütlerinin Kuzey Iraktan Suriye'ye ve İrana geçişleri de ortadan kalkacaktır. bu anlamda Barzanin Türkiye ile birlik içinde olması şart. ileriki yıllarda sınır ticaretinin, enerji yollarının güvenliği, sınırların güvenliği daha önemli hale gelecektir.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    biz türkiye olarak ırakın toprak bütünlüğüne saygılıyız bu bizim kırmızı çizgimiz
    Cevapla
  • Bafrali 8 yıl önce Şikayet Et
    Kürt devleti olursa olsun irakta yeter ki müslüman olsun sünni olsun,adam olun artik irkcilik haramdir agzinizi burnunuzu dagitirim tekme tokat girisirim 32 disinizi kopartirim
    Cevapla
  • Anonim 8 yıl önce Şikayet Et
    :) küçük enişte
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz Kürt devletini resmen tanımıştır ırak devletinin bölünmesinde rol oynamaktadır ülkemizin gelecek yıllarda bölünmesine sebep olacaklardır.
    Cevapla
  • demir ersoy 8 yıl önce Şikayet Et
    türkiyeli kürtlerinde bölgesel bayrakları olsun bunda nesakınca var türkiye asla bölünmesin bölünürse enbüyük zararı kürthalkı görür kardeşce yaşanacak bir yönetimşekli belirlensin fakat pkk la deyil akle selim kürt kerdeşlerimizle masaya oturulsun ve cesurca kararlar alınsın aksi halde bölgemizdeki oyunlardan bizede pay çıkacak 50 yılımızdaha çatışmayla geçecek pkk nın türk silahlı küvvetlerimize başgelemiyeceğini bildiği halde dışdestekli saldırlarına alet olmuştur ve artık pkk yı dış güçler kontrol etmektedir ne ateşkes sağlarlar ne barışa yanaşırlar pkk bitmeden barış olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı