Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Putin'e mektup!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Rusya Günü' nedeniyle Vladimir Putin'e mektup gönderdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Putin'e mektup!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Putin'e mektup!
GİRİŞ 14.06.2016 14:24 GÜNCELLEME 14.06.2016 14:38
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Türkiye'den "Rusya Günü" nedeniyle Moskova'ya üst düzeyde kutlama geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e mektup gönderdi. Rus haber ajansı Ria Novosti’de yer alan habere göre Erdoğan’ın tebrik mesajı şu şekilde:

"Tüm Türk halkının adına tüm Rus vatandaşlarının Rusya Günü’nü kutluyorum ve yakın zamanda Rusya ve Türkiye’nin ilişkilerinin hak edilen düzeye yükselmesini diliyorum."

BAŞBAKAN DA MEDVEDEV'E GÖNDERDİ

Başbakan Binali Yıldırım da mevkidaşı Dimitri Medvedev'e bir mektup gönderdi. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre Yıldırım mektupta yakın zamanda iki ülke arasındaki işbirliği ve ilişkilerin iki ülke halkının ortak çıkarları için gerekli düzeye ulaşmasını ümit ettiğini belirterek, "Rus vatandaşlarına refah diliyorum" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 36
  • seyit antalya 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar rusya ekonomi çöküşte rusyada yaşayan arkadaşlar var memur maaşları geçikmeli almak. maaşlar düşürmek her geçen gün rusya zor durumda .
    Cevapla
  • alperen 7 yıl önce Şikayet Et
    buraya yorum yazip reisi elestiren avane takımı bu adam ev Reisi degil koca turkiye Cumhuriyeti devletinin başı. çıkarlar icin bazen bu gereklidir ancak sizin kafanı z basmaz buna. O ucagi dusuren pilot iyi araştırılmalıdır. kimse reise bol keseden atmasın gadfini bilsin.
    Cevapla
  • Hasan ali 7 yıl önce Şikayet Et
    It ittir ne anlar bosuna ugrasmayin...
    Cevapla
  • Adem 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizde bu evlat acısı onlarda bu kuyruk yarası varken beyhude çabalar .. verecekleri yanıt belli özür bekliyecekler. o iş zor özür dilenirse turkiye aldığı bütün yolu geri tepmiş olur. Haklıyken haksız konuma düşmek sözkonusu olmamalı..
    Cevapla
  • misafir33 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizim zaten Rus halkıyla alıp vereceğimiz bir şey yok. Problem Putin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!