Erdoğan'ın mektubuna Rusya'dan yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin'e yazdığı mektuba Kremlin'den gelen yanıtta 'Türkiye ile yeniden iyi ilişkiler istiyoruz' dedi.

Erdoğan'ın mektubuna Rusya'dan yanıt
Erdoğan'ın mektubuna Rusya'dan yanıt
GİRİŞ 15.06.2016 13:48 GÜNCELLEME 15.06.2016 14:32
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12 Haziran Rusya günü dolayısıyla Rusya Devlet Başkanı Putin'e yolladığı mesaja Kremlin'den cevap geldi. Kremlin açıklamasında, ''Türkiye ile iyi ilişkileri yeniden inşa etmek istiyoruz. Ama Ankara önce bazı adımlar atmalı'' dedi.

"Türkiye ile yeniden iyi ilişkiler istiyoruz"

Rusya Devlet Başkanlığı Sarayı Kremlin'den Erdoğan'ın Putin'e gönderdiği mektuba ilişkin yapılan açıklamada, “Türkiye'yle yeniden iyi ilişkiler istiyoruz" denildi.

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov yaptığı açıklamada, “Türkiye'yle yeniden iyi ilişkiler istiyoruz. Ankara gerekli adımları atmadıkça ilişkilerin normalleşmesi Rusya nezdinde mümkün olamaz" dedi.

Erdoğan'ın mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusların milli bayramı olan 12 Haziran Rusya Günü vesilesiyle Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e bir kutlama mesajı göndermişti. Erdoğan mektubunda, "Rusya Federasyonu'nun Milli Günü vesilesiyle Şahsınızda tüm Rus halkını milletim adına tebrik eder, önümüzdeki dönemde Türkiye ve Rusya arasındaki münasebetlerin hakettiği seviyeye yükselmesini temenni ederim" demişti.

YORUMLAR 82
  • Melissa 7 yıl önce Şikayet Et
    Pardon ama yorumların çoğunda unutulan bir şey var. Olay uçak düşürülmesi geçti, kurtulmaya çalışan pilotların vurulmasına dönmüştü. Sonuç olarak pilotlar kurtuluyorken onları da vurdular. Bunu neden es geçiyorsunuz?
    Cevapla
  • güncel 7 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle şu anlaşılmalı..Hava sahası ihlali bir bahane idi.Zamanla tamda rusya ile ilişkilerin en üst seviyeye çıkacağı zaman gerçekleşti.Tesadüfmü sizce G20 zirvesi yapılıyor herşey yolunda ülke olarak varlığımız kuvvetlenecek bölgede.Sonra uçak düşürüyoruz emri veren kim ???Peşi sıra intihar eylemleri,ülkede karışıklık ve terör.Turizmi bitirme çabaları. Ne olacak Turist gelmese,ne olmuş zaten ucuz tatil yapıyorlardı yorumları.hadi bakalım kurtarın ozaman kıçarkın ülkeyi krizden.
    Cevapla
  • Giresunluya 7 yıl önce Şikayet Et
    Yavrum neden ozur dileyecekmisiz...adam ucmasaydi bizim hava sahasinda izinsiz...biz ulkemizde operasyon yaptirmayiz.nokta
    Cevapla
  • osman emre 7 yıl önce Şikayet Et
    velhasıl tükürdüğünü yalamayacaksın
    Cevapla
  • Sabit Kal 7 yıl önce Şikayet Et
    Uluslararası ilişkilerdi ''dün böyle olmuştu, yarın böyle olabilir, bunlar şöyleydi, bunlar böyle olur...'' gibi mazi ve müstakbel kanaatlarla ilişki kurulmaz. Daha çok bugün önemlidir ve yarına yatırım yaplıcak şekilde münasebete girilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?