Başbakan'a kritik telefon!

Başbakan Binali Yıldırım, İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Başbakan'a kritik telefon!
Başbakan'a kritik telefon!
GİRİŞ 22.06.2016 13:43 GÜNCELLEME 22.06.2016 13:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Binali Yıldırım, İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Cihangiri, Başbakan Yıldırım’ı üstlendiği görev nedeniyle tebrik ederek, Türkiye-İran ilişkilerinin her alanda geliştirilmesi için Başbakan Yıldırım’la çalışmaya hazır olduğunu ifade etti.

İranlı muhatabına teşekkür eden Başbakan Yıldırım, tarihi bağlara sahip iki komşu ülke olarak Türkiye ve İran’ın gerek ikili temelde, gerek bölgesel ve uluslararası konularda işbirliği içerisinde bulunmasının önem arz ettiğini kaydetti.

YORUMLAR 3
  • barizci 7 yıl önce Şikayet Et
    maaşlar bayramdan önce ödenecekmi
    Cevapla
  • Osmaniye 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben diyorum ki birazda Türkiye de Osmaniye de neler oluyor kulak verseniz.O kadar yazıyorum şu emeklisi gelmiş geçmiş bütün yaşlı memurların özellikle sağlık kuruluşlarında çalışıyormuş gibi görünen yaşlı sağlıkçıları artık yaş zorunluluğu getirerek emekli etseniz.Yerlerine genç nesilleri getirseniz.Ne güzel olur.Osmaniye Türkiye ve hatta Dünya nefes alır.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    bizim iran ile nasıl bir tarihi bağımız varmış birisi bana anlatsın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!