Rusya'dan MGK Sekreteri'ne mektup!

Rusya Güvenlik Konseyi Başkanı MGK sekreterine mektup yazdı.

Rusya'dan MGK Sekreteri'ne mektup!
Rusya'dan MGK Sekreteri'ne mektup!
GİRİŞ 30.06.2016 18:21 GÜNCELLEME 30.06.2016 18:52
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Rusya Güvenlik Konseyi Genel Sekreteri Nikolay Patruşev, MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu'na mektup yazarak terörle mücadele konusunda işbirliği teklif etti.

Patruşev, Hacımüftüoğlu'na gönderdiği mektupta İstanbul'daki saldırı nedeniyle başsağlığı diledi ve "Teröre karşı işbirliği yapmalıyız" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 21
  • hyr 7 yıl önce Şikayet Et
    rusun amerikadan ammerikanın avrupadan iran ve çinin onlardan farkı yok. ölen müslümansa hele de sünni ise hepsi içten içe seviniyorlar. allahın cehennemiminde bunlardan çokk...
    Cevapla
  • ÖMER 7 yıl önce Şikayet Et
    saldırıyı yapan veya yaptıran belli Türkiye Rusya yakınlaşmasını hazmedemeyen abd yaptı veya yaptırdı çünkü Türkiye dünyada şu konumda: doğu batı arası bi savaş çıksa veya başka bi şekilde gruplaşmayla savaş çıksa Türkiye nerede yer alırsa o taraf kazanır ben Rusyayı amerikadan dürüst buluyom örnek daeş örgütüyle mücadele güya abd bizim dostumuz daeşi bombalıyor ama başka bir düşmanımız olan pkk nın suriye kolu olan pyd yi destekliyor bu nebiçim dostluk buna karşılık rusya esedi destekleiyorum dedi esede karşı savaşanlara yada onlarla bağlantılı başka gruplara hiç rus yardımı varmı
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Her saldırı sonrası güvenlik toplantısı oluyor sonra aynen yola devam. Bence terörle mücadele bakanlığı kurulmalı ve bu tür toplantılar rutin olarak yapılmalı. Artık yoksa terör rutin olacak ülkemde. Lütfen buna bir dur desin.
    Cevapla
  • cabbar 7 yıl önce Şikayet Et
    Bombayı bu hainler patlatıyor bide kılıktan kılığa girip masum rolü yapıyorlar.
    Cevapla
  • giresunlu 7 yıl önce Şikayet Et
    tabi canım bıktık kalleş abd ab den çıkalım bu natodan hepsi pkk yandası bize düşman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?