Rusya'dan çarpıcı açıklama: Erdoğan...

Ankara'da bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in özel temsilcisi Alexander Dugin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rusya'dan çarpıcı açıklama: Erdoğan...
Rusya'dan çarpıcı açıklama: Erdoğan...
GİRİŞ 15.07.2016 12:23 GÜNCELLEME 15.07.2016 12:23
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in özel temsilcisi Alexander Dugin, Avrasya Yerel Yönetimler Birliği'nin daveti üzerine Türkiye’ye geldi. Rusya-Türkiye ilişkileri için sıcak mesajlar veren Dugin ''Türkiye ile ilişkilerimiz eskisinden daha iyi olacak'' dedi.

Ankara'da bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in özel temsilcisi Alexander Dugin, iki ülke ilişkileri için çarpıcı ifadeler kullandı, "köklü değişikliklerin başlangıcındayız" ifadelerini kullandı.Avrasya Yerel Yönetimler Birliği'nin daveti üzerine başkentte bulunan Dugin, aralarında eski ak parti milletvekilleri ve bakanların da bulunduğu bir heyetle buluştu.

ERDOĞAN MERTÇE DAVRANDI

Basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından Dugin, kameraların karşısına geçti, krize yol açan uçak düşürme olayını değerlendirdi.Rus pilotun öldürülmesinin, iki ülke arasındaki ilişkilerin bozulmasını isteyen odaklar tarafından gerçekleştirildiğini dile getirdi.
İlişkilerin düzelmesinde ise, Erdoğan'ın mertçe davranarak adım atmasının önemli rolü olduğunu kaydetti.

RUSLAR TÜRKİYE'YE AKIN EDECEK


Dugin'in gündeminde Atatürk Havalimanında gerçekleştirilen terör saldırısı da vardı.
Saldırının, iki ülke arasındaki ilişkilerin düzelme aşamasında gerçekleşmiş olması için manidar ifadesini kullandı.Normalleşmenin iki ülkenin de menfaatine olacağını belirten Dugin, turizm sektörünü yakından ilgilendiren mesajlar verdi.Putin'in özel temsilcisi Alexander Dugin, ''Rus turistlerin Türkiye'ye akın edeceğine inanıyorum'' dedi.

Sözü bir kez daha Cumhurbaşkanı Erdoğan'a getirdi Dugin, Erdoğan'ın futbol merakını hatırlattı, hafta sonu dünya yıldızlarıyla çıkacağı maçı izlemenin kendisi için onur olacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR 8
  • mavi 7 yıl önce Şikayet Et
    artık Türkiyenin büyüklüğünün farkındalar o kadar düşman olmasına rağmen ayakta kalabililen en güçlü ülkeyiz bu kadar düşmanla amerika bile başa çıkamaz Türkiye eskisi gibi değil çok güçlü
    Cevapla
  • İnşallah !!! 7 yıl önce Şikayet Et
    Abd işi olduüu hepiniz ve hepimiz tarafından bilinen ve kabul edilen "Ergenekon" operasyonu ile kolları budanan tsk nın inşallah şimdi de rus kaynaklı bir "paralel" operasyona uğratılmaya çalışılmıyordur!!!
    Cevapla
  • bg turk 7 yıl önce Şikayet Et
    zaten rusya ile iliski kuruyoruz diye ABD bu darbeyi duzenliyor ya
    Cevapla
  • dadas 7 yıl önce Şikayet Et
    İsid rusyada...
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Adam Avrasya teorisinin sahibi meşhur Prof dugindir bir şey derse boşa söylemez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak