Bakan Elvan'dan teröre lanet

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Konya'da katıldığı temel atma töreninde Fransa'daki terör saldırısını kınadı.

Bakan Elvan'dan teröre lanet
Bakan Elvan'dan teröre lanet
GİRİŞ 15.07.2016 17:17 GÜNCELLEME 15.07.2016 17:17

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Konya'da katıldığı temel atma töreninde Fransa'daki terör saldırılarını değindi. Elvan, tüm dünyaya terörle mücadele konusunda birlik çağrısı yaptı.

Elvan, Fransa’da en az 84 kişinin öldüğü terörist saldırıya ilişkin, "Kim gerçekleştirmiş olursa olsun, hangi terör örgütü gerçekleştirmiş olursa olsun tüm terör örgütlerini lanetliyorum.

AP TERÖRİSTLERE KAPISINI AÇTI

Türkiye'nin 30 yılı aşkın terörle mücadele ettiğini aktaran Elvan, 'Bizler teröristlerle işbirliği çağrısında bulunduk ama gözlerini yumdular, hatta ve hatta AP'de teröristlere kapılarını açtılar. Gerçekten başarılı olacaksak tüm ülkeler birlikte mücadele etmeli. Söylemle bir yere varılmaz. Terörü kınayabilirsiniz ama eylemde de ileri gitmeliyiz. Fransız halkına üzüntülerimizi sunmak istiyorum' dedi.

Elvan, 'Terör örgütünü maşa olarak kullananların birgün elleri yanacaktır. O kanlı maşa onlara da zarar verecek. Gelin terörizimle terörle birlikte mücadele edelim. İster DAEŞ olsun, ister pkk olsun, ister DHKP-C olsun... Terörün dili, dini, ırkı olmaz' değerlendirmesini yaptı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi