Erdoğan'dan Rus uçağı yorumu

El Cezire'de konuşan Erdoğan, Rus uçağının düşürülmesiyle ilgili soruya 'bir şeye rastlandı ki gözaltına alındılar' şeklinde cevap verdi.

GİRİŞ 20.07.2016 22:27 GÜNCELLEME 21.07.2016 09:16
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan El Cezire televizyonuna verdiği mülakatta Rus uçağının düşürülmesinde FETÖ'nün rolü olup olmadığıyla ilgili soruya da cevap verdi.

Erdoğan "İnanıyorum ki yargı da bununla ilgili bir şüphe duymuş olacak ki bu pilotlar göz altına alındı. Şu anda bizim elimizde bununla ilgili bir bilgi yok" ifadesini kullandı.

Erdoğan şunları söyledi:

Türk hava sahası ihlal edilmiştir. Defalarda uyarılarda bulunulmuştur ama bu uyarılara rağmen devam edilmiştir. Daha sonra da olaylar meydana gelmiştir. Hala biz bu olayın ya da bu insanların bağlantılarının bununla bir alakası var mı yok mu bunları bilemiyoruz.

Ama Pensilvanya'yla bu pilotların bağlantısı olabilir. Şu anda göz altındalar ve yargı bunun sonucunu ortaya çıkaracaktır. Bu grupla bağlantılı olup olmadıklarını yargı ortaya çıkaracaktır.

YORUMLAR 29
  • Genc akplı 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu ajanlar abd ve fto rus ucaagını bunlar duşurdu sıf kendı cıkarları ıcın artık görun bunlari
    Cevapla
  • Elazigli 7 yıl önce Şikayet Et
    Reis dikkat edin. Almanya dis isleri bakani Amerikada. Ne konusuluyor ruslardan söz dinlemeyip barismamiz bunlarin hosuna gitmedi Gülen nerde Amerika. Bence yeterince acik Arkalarinda kimler var bu Hainlerin
    Cevapla
  • esinti 7 yıl önce Şikayet Et
    kardesim eger hava Sahamiz ilgal edildiyse dusurecekler tabi...
    Cevapla
  • erol/antalya 7 yıl önce Şikayet Et
    günaydın, bu işi o zaman arayıp soracaktın. bu kadar millet esnaf zarar gördükten sonra geçmiş olsun. bu ayan beyan belliydi onların yaptığı, siyasetçiler hep dar çerçeveden bakıyor.
    Cevapla
  • hadi ya 7 yıl önce Şikayet Et
    o zamanki siyasi konjonktüre, kasım ayındaki Türkiye'ye bakalım. rus uçağı düşürülmüş ve ülkenin cumhurbaşkanı çıkıp bunu ordumuz içindeki paralelci pilotlar yaptı diyor. öyle bir durumda ülkede şu anda yaşanan infialden daha büyüğü yaşanır; ama herkes senin gibi geniş çerçeveden bakamaz tabi, koskoca cumhurbaşkanı bile
    Cevapla
  • VatanBiziz 7 yıl önce Şikayet Et
    Kim düşürürse düşürsün, eğer Rus uçakları hava sahamıza defalarca uyarıya rağmen girip çıktıysa, FETÖ teröristlerinden biri de tapmış olsa , o ihlal eden uçağı düşürdüğü için doğru bir şey yapmıştır. Ama, o adamın darbeci olması tamamen başka bir şey. Sapla samanı birbirinden ayıralım. Radarlarda hava sahasına Rus uçağının kaç defa girip çıktığının gerçek olup olmadığına bakmak lazım. Orada bir komplo olabilir, aynen Uludere'de üzerlerine bomba atılan kaçakçıların PKK teröristleri olduğunu zannettikleri gibi.
    Cevapla
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Peki ABD , bizim pilotla Rus pilotun haberleşmesini bloke ettiyse ? ki öyle olduğu muhtemel .Sen bu provokasyona neden alet oldun ? demezler mi ? adama ABD çok mu güvenilir?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBAN kiralamaya ağır cezalar geliyor! Maliye geniş çaplı çalışma başlattı
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail açıklaması! 1019 ürün dahil edildi