Uluslararası Af Örgütüne çok sert tepki

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbecilere gözaltında işkence yapıldığına dair suçlamalara sert çıktı.

 Uluslararası Af Örgütüne çok sert tepki
Uluslararası Af Örgütüne çok sert tepki
GİRİŞ 25.07.2016 17:26 GÜNCELLEME 25.07.2016 17:26
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Uluslararası Af Örgütünün suçlamalarına Twitter hesabından yanıt veren, “Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Uluslararası Af Örgütü, Fethullahçı Terör Örgütü/PDY’nin darbecilere işkence yapıldığına dair iftirasına/propagandasına alet oluyor. Uluslararası Af Örgütü, elinde hiçbir doğru bilgi olmadığı halde FETÖ/PDY mensuplarının iftiralarına inanıp haksız yere Türkiye’yi suçluyor İşkence veya kötü muamele iddiaları, FETÖ/PDY mensuplarının oluşturmak istediği bir algı operasyonu paketidir, asılsızdır ve çarpıtmadır. Gözaltına alınmış hiçbir kişiye gözaltı sırasında veya sonrasında işkence veya kötü muamele yapılmamıştır. Uluslararası Af Örgütünün Türkiye’yi suçlayan açıklaması, gerçeği yansıtmamaktadır, FETÖ/PDY iftiralarının propagandasıdır ve subjektiftir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 19
  • hamza 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu örgütler hepsi hikaye kim yem atarsa onun için havlarlar biz bunları çok iyi biliyoruz
    Cevapla
  • mhmtackgz 7 yıl önce Şikayet Et
    hele itlere bak. onlar silahsız vatandaşa kurşun sıkarken katliam yaparken tek kelime etmeyip, gülümseyerek izleyenler, şimdi bir kaçının eli yüzü şişmiş diye mi bunca laf söylüyorlar. Pardon ama onlar insan da katledilenler ne...... bekleyin tüm ajanlarınızın bülbül gibi ötmesi yakındır.
    Cevapla
  • NİYAZİ KARACA 7 yıl önce Şikayet Et
    Peki bu soysuz sözde Af Örgütüne soruyorum, hainler vatandaşın üzerine kurşun yağdırırken, Meclis bombalanırken, devlet kurumları işgal edilirken, öldürmek için Sayın Cumhurbaşkanımızı köşe bucak kovalarken neredelerdi. Bunlara söyleyecek sözleri yok mu. Böyle bir girişim ABD veya AB ülkelerinin birinde olsaydı hainleri dizlerine oturtup yanaklarını mı okşayacaklardı.
    Cevapla
  • diriliş 7 yıl önce Şikayet Et
    senin adın bundan sonra...af örgütü değil...silahlı fetö örgütünü koruma örgütüdür...hainsiniz hepiniz...hemde püsküllü...
    Cevapla
  • Mizah 7 yıl önce Şikayet Et
    Bütün bu uluslararası kuruluşlar Yahudi'nin ve ABD'nin elinde. İt ürür kervan yürür. Ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Silahla direnen teröristleri okşayarak teslim alacak halimiz yok herhalde. GEZİzekalı kafası bütün birleşmiş itlerde aynı. Küfür tek millettir. Adının Demirtaş veya Uluslararası af örgütü olması bir şeyi değiştirmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak