Putin darbe girişimi gecesini anlattı

Rus Devlet Başkanı, 15 Temmuz gecesi Türkiye'yi takip ettiklerini, Erdoğan'ın çağrısı sonrası "bu iş bitmiştir" dediğini söyledi.

Putin darbe girişimi gecesini anlattı
Putin darbe girişimi gecesini anlattı
GİRİŞ 10.08.2016 19:20 GÜNCELLEME 10.08.2016 19:21
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

St. Petersburg'daki Erdoğan-Putin görüşmesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi de gündeme geldi.

Görüşmede önce Cumhurbaşkanı Erdoğan darbe süreci hakkında detaylı bilgilendirme yaptı. Daha sonra darbe girişimi sonrasında Türkiye'yi ilk arayan ve net açıklama yapan lider olan Putin, olayların Moskova'ya yansımasını anlattı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, A Haber televizyonunda katıldığı canlı yayında Putin'in sözlerini şöyle aktardı:

"BU İŞ BİTMİŞTİR DEDİM"

"O gece ilk ve en net açıklamayı yapan ülkelerden biri Rusya'ydı. Putin, önemli bir şey söyledi ve 'Açıklamayı yaptık ama bir yandan da takip ediyoruz. Sizi sıkıntıya sokacak bir durumun ortaya çıkması, bizi de sıkıntıya sokardı ama siz ne zaman ki halkı sokağa çağırdınız ve millet sizin çağrınız üzerine meydanlara çıkmaya başladı, ben, bu iş bitmiştir dedim' dedi.

YORUMLAR 88
  • Arif 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar siyasi hamleler, Reis İttihad-ı İslam olanana kadar böyle hamleler yapacaktır. İslam birliği olduktan sonra dünya o zaman görsün adalet nasıl olur. Bu sömürge devletleri sus pus olacak ozaman.
    Cevapla
  • resul avcı 7 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan biran önce dünya liderlerini toplayım ülke nasıl yönetilir liderlik akademesi derslerine başlaması lazım.
    Cevapla
  • seyirci 7 yıl önce Şikayet Et
    ne istedikleri ve ne yapmak istedikleri net batı gibi kalleş değiller vuracaksada direk söylüyor vuracağım diyor
    Cevapla
  • mehmet özer 7 yıl önce Şikayet Et
    "TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK" diyen arkadaş ve arkadaşlar bilmiş olun ki "TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DÜŞMANI DA YOK" hep düşmanlıklar içimizden TÜRK ten zemin buluyor. Düşmanında merdi olsun
    Cevapla
  • idam isterim 7 yıl önce Şikayet Et
    mehmet özer..,,beeeyyy siz her ismi ahmet.,mehmet.,hasan ve veli olan hatta ayşe.,fatma.,songül.,aynur olan bizim gibi giyinen konuşan yaşayan dıştan ALLAH deyip alnını secdeye koyan herkesi Türk dindar müslüman mı sanıyorsunuz mehmet özer beeeyyy maalleesseef sizde benim"DEEP İMPACT"analizimi anlamamışsın"KRİPTO DÖNME"ne demek araştırmanızı tavsiye ederim.,NOOKKTAAA...,,
    Cevapla
  • Selim 7 yıl önce Şikayet Et
    Daeşi amerika ve batılı çetesi kurmuştur. Amacı ise dünyada kendisine ve avrupa ülkelerine tehdit oluşturacak samimi cihat ruhlu müslümanları orada toplayıp yok etmektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor
Memleket Partili Belediye Başkanı'nın aracına silahlı saldırı