Merkel: Bizim ordumuz Meclis'i bombalasa...

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınamalarının doğru ve önemli olduğunu söyledi.

Merkel: Bizim ordumuz Meclis'i bombalasa...
Merkel: Bizim ordumuz Meclis'i bombalasa...
GİRİŞ 29.08.2016 01:09 GÜNCELLEME 29.08.2016 12:10
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında Türkiye'de değişik şeylerin yaşandığını söyleyen Almanya Başbakanı Angela Merkel, "Bizim darbeyi kınamamızın doğru ve önemli olduğuna inanıyorum.

Türkiye yönetimi de bunu haklı olarak bekliyor. Düşünün, biz burada Alman Federal Meclisi'nin alanındayız ve bizim kendi ordumuz meclisi bombalasa." şeklinde konuştu.

"Ben de onların Başbakanıyım"

Almanya'da yaşayan Türklerden bu ülkeye sadakat göstermelerini talep etmekle neyi kast ettiğini anlatan Merkel, Türkiye'deki ihtilafların Almanya'ya taşınmasını istemediğini, bilakis uzun süreden beri Almanya'da yaşayan ve belki Alman vatandaşlığına geçmiş olan Türk kökenlileri bu ülkenin gelişmesine katkı sağlamaya davet ettiğini belirtti ancak bunun için kimsenin zorlanamayacağını vurgulayarak, "Ben de onların Başbakanıyım. Buna, Türkiye'den ihtilafların buraya taşınmasıyla değil de ülkemiz için yapılacak çalışmayla karşılık verilirse o zaman iyidir." dedi.

YORUMLAR 85
  • Ruhi 7 yıl önce Şikayet Et
    Yaptıklarınızı hiç unutmayacağız. Tıpkı geçmişte olduğu gibisiniz. Anlaşma yapar ama yol keser, köy basar ve katledersiniz. Sözünüze hiç sadık olmadınız. Bu saatten sonra ne söylesen boş. Ülke milleti vatanını korudu ve koruyacakta. Sen neden bahsedersen bahset ne dersen de ne edersen et farketmez ki. Biz bakmayız bile
    Cevapla
  • yyyorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    yalaka doğu alman kalıntısı,yenioyunlar için artık zemin bulamayacaksınız,boşuna kıvranma maskeniz düştü
    Cevapla
  • Sah damar 7 yıl önce Şikayet Et
    Yav Merkel bi yav,oglum bak git..
    Cevapla
  • ankara 7 yıl önce Şikayet Et
    merkel sen böyle acı acı konuşunca ben anlıyorum ki sen yine yanaşmaya çalışıyorsun bize :))) çkarların var biliyorum ama beklediğin gibi olmayacak ve senin topraklarn varya :))) işte o topraklara asimile edemediğiniz biz müslümanlar oturacak :)))
    Cevapla
  • murat kocabas 7 yıl önce Şikayet Et
    Ey merkel sen ve senin gibi kendi çıkarları doğrultusunda hareket eden hıristiyan toplumu aklımızla alay etmeye devam edin sözleriniz ancak çocukları kandırır TÜRK MİLLETİ bu boş lafları çok duydu. Bizim liderimiz ve başkomutanımız R.T.ERDOĞAN dır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular