Hindistan Başbakanı'na FETÖ uyarısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan Başbakanı Modi ile telefonda görüşerek, FETÖ’nün görünen yüzüne aldanılmaması hususunda kendisini uyardı.

Hindistan Başbakanı'na FETÖ uyarısı
Hindistan Başbakanı'na FETÖ uyarısı
GİRİŞ 29.08.2016 16:28 GÜNCELLEME 29.08.2016 17:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz darbe girişimini ve son terör saldırılarını kınayan Hindistan Başbakanı Modi, Türkiye ile tam bir dayanışma içinde olduklarını vurguladı. Darbe girişimini olayın hemen akabinde bir mesajla kınadıklarını hatırlatan Modi, demokrasiye sahip çıkılmış olmasından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şahsında tüm Türk halkını tebrik etti.

FETÖ UYARISI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise duyarlılığından ve desteğinden dolayı Hindistan Başbakanı Modi’ye teşekkür etti. 15 Temmuz’daki darbe girişiminin arkasında FETÖ’nün olduğu hususunda hiç bir şüphe bulunmadığına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz konusu terör örgütünün görünen yüzüne aldanılmaması hususunda dost ülkeleri de uyardıklarını anlattı.

G-20'DE YÜZ YÜZE GÖRÜŞECEKLER

Hindistan Başbakanı Modi’nin de örgütle ilgili Türkiye’nin uyarılarını dikkate aldıklarını ve gereken adımları atacaklarını belirttiği kaydedildi. İkili ilişkilere değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hindistan Başbakanı Modi’nin, G-20 zirvesi vesilesiyle Çin’de yüz yüze görüşme konusunda da mutabık kaldıkları öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • hintli 7 yıl önce Şikayet Et
    ineğe tapanlara nasihat vermek ne kadar yararlı olur bakalım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadim Dostlar Platformu seçim kararını verdi! Resmen duyurdular: Milli Görüş'ün...
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...