Erdoğan: Terör koridoruna izin vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin'de gerçekleşen toplantıda ABD Başkanı Obama'ya, 'Sınırımızda terör koridoruna izin vermeyeceğiz' mesajını verdi.

GİRİŞ 04.09.2016 09:50 GÜNCELLEME 04.09.2016 12:25
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak için geldiği Çin'in Hangcou kentinde, ABD Başkanı Obama ile bir araya geldi.

Liderler darbe girişiminin ardından gerçekleşen ilk yüz yüze görüşme sonrası açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Tüm terör örgütlerine karşı aynı tavrı takınmak zorundayız' mesajı verdi, "Temennimiz güneyimizde bir terör koridoru oluşmasın" dedi. 

Erdoğan'ın PYD ile ilgili Obama'ya ilettiği açıklama şöyle;

''Şu anda özellikle bölgemizde Suriye ve Irak’taki devam etmekte olan DAİŞ terör örgütü olan mücadelemiz, PKK, YPG ile mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir. Temennimiz güneyimizde bir terör koridoru oluşmasın.''

YORUMLAR 37
  • Yalçın 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu bölge bizim, sınır bizim, suriye ile kanbağı bizim, din bağı yine bizim.... Bu bölgedeki temizlikde bizim; pkk da, pyd de, daeş de temizlenecek, esed de aklını başına alacak bizim bu operasyonumuzla.. Tüm dünya bizi artık bilmeli, Tük' ün gücü heryerde... Reis e helal olsun, herzaman arkadayız.
    Cevapla
  • önce vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    acilen incirlik lav edilmeli suriye haritasının yönü kuzey ıraka dayanmalı siyonizme hizmet eden terör örgütlerini türk topraklarından kopartılmış musul kerkük erbil gibi yerleri bu terör örgütlerinden temizlenmeli türk topraklarına dahil edilmeli suriye harekatının ilerisi bu olmalı siyonis abdye verilebilecek en iyi cevap da bu olur
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal Olsun Reisimize! ABD,ye; "Terör koridoruna izin vermeyeceği" diye Resmen noktayı koymuş.
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben de çok şey temenni ediyorum ama sırf temenniyle olmuyor.
    Cevapla
  • viranşehirli 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH yar ve yardımcın olsun ALLAH devletimize bayrağımıza ve milletimize zeval vermesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor