Dışişleri'nden Hindistan açıklaması

Dışişleri Bakanlığı, Hindistan'daki saldırıyla ilgili, 'sorunun BM kararları çerçevesinde çözüme kavuşturulmasını diliyoruz' dedi.

Dışişleri'nden Hindistan açıklaması
Dışişleri'nden Hindistan açıklaması
GİRİŞ 18.09.2016 20:04 GÜNCELLEME 18.09.2016 22:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı, Hindistan'a ait Uri Askeri Üssü'ne karşı bugün gerçekleştirilen terör saldırısının üzüntüyle öğrenildiğini bildirerek, "Son dönemde Jammu Keşmir'de artan gerginlikten ve can kayıpları yaşanmasından derin kaygı duyuyor, sorunun diyalogla ve ilgili BM kararları çerçevesinde çözüme kavuşturulmasını diliyoruz" dedi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan Jammu Keşmir'de meydana gelen terör saldırısıyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Jammu Keşmir'de son dönemde artan gerginlikten derin kaygı duyulduğu belirtilerek, şöyle denildi: "Hindistan'a ait Uri Askeri Üssü'ne karşı bugün gerçekleştirilen terör saldırısında 17 Hint askerinin öldüğü ve 30'unun yaralandığı üzüntüyle öğrenilmiştir. Bu menfur saldırıdan ötürü, Hindistan Hükümeti'nin ve halkının acısını paylaşıyor, hayatlarını kaybeden askerlerin ailelerine taziyelerimizi sunuyor ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Son dönemde Jammu Keşmir'de artan gerginlikten ve can kayıpları yaşanmasından derin kaygı duyuyor, sorunun diyalogla ve ilgili BM kararları çerçevesinde çözüme kavuşturulmasını diliyoruz."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Nası haber bu 7 yıl önce Şikayet Et
    Keşmir pakistanın hakkıdır nasılki karabağ azerbaycanınsa. Hintliler keşmirde müslüman katliamı yaparken nerdeydiniz. defolup gitsinler keşmirden hintliler. Keşmir Pakistanındır
    Cevapla
  • tezcan 7 yıl önce Şikayet Et
    abd orayada el attı demekki
    Cevapla
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    aman bm girmesin işin içine. bm nin girmesi abd nin alamanın, ingiliz ve fransız gavurunun girmesi demektir. fitnes fücüres kaos kan demektir
    Cevapla
  • cevaphakkı 7 yıl önce Şikayet Et
    Keşmir den defolup gidin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi