Telefonla görüştüler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i telefonla arayarak, Azerbaycan'ın bağımsızlığının 25'inci yıl dönümünü tebrik etti.

Telefonla görüştüler
Telefonla görüştüler
GİRİŞ 18.10.2016 20:46 GÜNCELLEME 18.10.2016 20:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, iki lider arasındaki telefon görüşmesi bugün akşam saatlerinde gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bağımsızlığının çeyrek asrını dolduran Azerbaycan'ın kısa sürede bölgesinde örnek bir ülke haline gelmesinin gurur verici olduğuna değindi.

İki liderin, kardeşlik ve dostluk temelinde gelişen Türkiye-Azerbaycan ilişkilerini, hayata geçirilmekte olan ortak projelerle önümüzdeki dönemde daha da güçlendirme konusundaki kararlılıklarını da vurguladıkları belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, görüşme vesilesiyle, Azerbaycan Başkanı Aliyev'e, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da gerçekleştirilen Dünya Enerji Kongresi'ne katılımlarından dolayı tekrar teşekkürlerini de ilettiği kaydedildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    şimdiye kadar batılaşma uğruna kanımızdan canımızdan olan ülkelerle düşman gibi yaşadık ! batıdan bu kadar kazığa ramen ancak yeni yeni uyandık, İstikbalin doğuda olduğunu anlayalım artık !
    Cevapla
  • gökhan 7 yıl önce Şikayet Et
    reisi gülerken görmek çok güzel moral oldu.inşallah her zaman böyle güler.
    Cevapla
  • karasahın 7 yıl önce Şikayet Et
    bende kutluyorm.
    Cevapla
  • leyla 7 yıl önce Şikayet Et
    Bende kutluyorum Aliyev .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var