Macaristan: Eğer Türkiye'yi desteklemezsek...

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Türkiye'deki iç siyaset konularının tek muhatabının Türkler olduğunu ve Türkiye'nin istikrarını önemsediklerini söyledi.

Macaristan: Eğer Türkiye'yi desteklemezsek...
Macaristan: Eğer Türkiye'yi desteklemezsek...
GİRİŞ 12.11.2016 00:05 GÜNCELLEME 12.11.2016 00:10
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Macaristan Devlet Radyosu Kossuth Radio'da haftalık konuşmasını yapan Başbakan Viktor Orban, sığınmacı krizi ve gündemdeki konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"TÜRKİYE'NİN İSTİKRARLI OLMAMASI BİZİM İÇİN CİDDİ BİR TEHLİKEDİR"

Sığınmacı krizinin çözümü amacıyla varılan Türkiye-AB mutabakatını değerlendiren Orban, "Macaristan Türkiye'ye saygı duyuyor. Türkiye'deki iç siyaset konularının tek muhatabı Türklerdir. Kendileri ne istedikleri kararını verebilirler. Macaristan'ın görüşü; Türkiye istikrarlı olmalı, bunun aksi bizim için de ciddi bir tehlike anlamına gelebilir. Türkiye'de düzeni, huzuru, istikrarı sağlayan siyasi güçleri desteklememiz gerekli" dedi.

YORUMLAR 75
  • sonbahar 7 yıl önce Şikayet Et
    reis mültecilerin kapsını acacam dediğinde bunlar hemen akıllanıyorlar
    Cevapla
  • mohaç 7 yıl önce Şikayet Et
    ya kapıyı acarlarsa diye yısıf yısıf
    Cevapla
  • ercu 7 yıl önce Şikayet Et
    Damarlarımızda aynı kandan taşıyoruz.Sizi seviyoruz avrupa başka Macaristan başka.
    Cevapla
  • MuslumanTurk 7 yıl önce Şikayet Et
    Islamdir en yuce ulku,neyleyim allahu ekber demeyen turk'u...bunlar en azili batilidan daha acimasiz daha dusmandir bize.politik bi cevap vermis ellerinden gelse bi kasik suda bogarlar...
    Cevapla
  • Muttaki 7 yıl önce Şikayet Et
    Viktor Abi de kendi ülkesinin iyiliği için bunu söylüyor elbet, çünkü mültecilerle uğraşmak istemiyorlar. Ama o ya da bu gerekçeyle farketmez, açıktan AKP ve Reis'e destek çıkmalıyız artık demiş... Avrupa'da bir ülke de olsa bizi destekleyen birisini görmek yine de güzel.
    Cevapla
  • cahit 7 yıl önce Şikayet Et
    Sonunda doğruyu gören biri oldu. Türkiye'nin istikrarsız olması durumunda AB beter olur. Bunu anlamıyorlar ama yaptıkları bu tavırlar karşılıksız kalmamalı! Her ortamda diklenerek karşılıklarını vermeliyiz artık. Pabucun pahalı olduğunu AB de er ya da geç anlayacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi