Kritik görüşme gerçekleşti!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Antalya'da, Türkiye- Rusya Ortak Stratejik Planlama Grubu 5'inci Toplantısı kapsamında biraraya geldi.

GİRİŞ 01.12.2016 10:55 GÜNCELLEME 01.12.2016 11:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye- Rusya Ortak Stratejik Planlama Grubu 5'inci Toplantısı için Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bulunan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türk Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile toplantının gerçekleştirildiği Rubi Platinum Otel'de buluştu. İki bakan toplantı öncesi otelin lobisinde gazetecilerin karşısına çıkarak görüntü verdi. Çavuşoğlu, mevkidaşını Rusça 'günaydın' diyerek selamladı. İkili İngilizce kısa bir süre sohbet ettikten sonra baş başa görüşmek için otelin başka bir bölümüne geçti.

Basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından ikili basın açıklaması yapacak. Toplantıda iki ülkenin dışişleri bakanları Suriye'de yaşanan savaşın yanı sıra iki ülke arasındaki ekonomik gelişmeleri ele alacak.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • musti34 7 yıl önce Şikayet Et
    demı yani çok kritik halep kimse müdahaleyi tepkiyi bırakın kimse konuşup haber bile yapılmıyo ha bide türk askerini suriyenin yada bilmem kimlerin vurmadığını söyleyen lavrov soran olmadımı peki kim vurdu
    Cevapla
  • muşlu 7 yıl önce Şikayet Et
    halep kan ağlıyor içimiz paramparça allahım bu zulmü durduramadığımız için bizi bağışla katil Esed Rusya iran pkk ypg abd ab
    Cevapla
  • aslan 7 yıl önce Şikayet Et
    nasıl kritik görüşme ise halep elden gidiyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü