Dışişleri'nden Yunanistan'a 'Erdoğan' yanıtı

Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan Milli Savunma Bakanı Kammenos'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Dışişleri'nden Yunanistan'a 'Erdoğan' yanıtı
Dışişleri'nden Yunanistan'a 'Erdoğan' yanıtı
GİRİŞ 02.12.2016 19:46 GÜNCELLEME 02.12.2016 20:00
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Gelişmeleri sağduyulu bir bakış açısıyla değerlendirme ve ifade etme kapasitesinden yoksun olduğunu bildiğimiz Yunanistan Milli Savunma Bakanı’nın 1 Aralık günü sarfettiği Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik ifadelerini kendisine aynen iade ediyoruz." ifadesine yer verildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"CİDDİYETE DAVET EDİYORUZ"

"Kıbrıs Adası'nda terör ve tedhiş eylemlerinde bulunmuş olan EOKA örgütü irtibatlı kuruluşları geçtiğimiz günlerde ödüllendirecek kadar izan kaybına uğrayan Milli Savunma Bakanı’nın tutumu iki ülke arasında geliştirmeye çalıştığımız iş birliği çabalarına zarar vermektedir. Milli Savunma Bakanı Kammenos’u bir kez daha, devlet sorumluluğuna ve ciddiyetine uygun hareket ederek, bundan böyle benzer açıklamalar ve eylemlerden imtina etmeye davet ediyoruz."

"LOZAN'I İSTEMİYORSA SEVR'İ VERELİM" DEMİŞTİ

Yunanistan Milli Savunma Bakanı Panos Kammenos, dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik, "Erdoğan Lozan'ı istemiyorsa, Sevr'i verelim." şeklinde açıklamada bulunmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 101
  • DADAŞ 7 yıl önce Şikayet Et
    sağımız düşman solumuz düşman ALLAHIM sen yardımet Türkiyemize yunanistan zaten düşmanımız ya ırak ya iran biz onların daha huzurlu yaşamalarına çalışırken onlar ın bize yaptıklarına bakın ALLAHIM islah etsin AMİN
    Cevapla
  • zarar 7 yıl önce Şikayet Et
    andolsun bır yanlış gorursek ılk yunanıstanı alırız
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    şunu cok merak ediyorum yunanistan sınırına dogru kol ordu ile yürüyüşe gecsek ne yapardınız
    Cevapla
  • hasan ayvaz 7 yıl önce Şikayet Et
    aynı teklife biz sevr in yerine sevr den önceki topraklarımzı geri almanın beşindeyiz,hey yanmış sen de izmiri hayal etmek gibi küçük hesap beşinde olacak kadar küçüksünüz
    Cevapla
  • Hamidiye Süvarisi 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir sarhoşun devlet geleneğinden yoksun olarak imzaladığı bir anlaşma, görün bakın bizi ite köpeğe bile maruz bırakıyor. Sultan Abdülhamid hanı siyonist iblis yahudilerin oyununa gelerek tahttan indirerek, bizi 1.dünya harbine sokanların kemikleri sızlasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama