Hulusi Akar'dan NATO'ya telefon!

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, NATO Avrupa Müttefik Kuvvetler Komutanı'nı aradı. Akar, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili görüşlerini iletti.

Hulusi Akar'dan NATO'ya telefon!
Hulusi Akar'dan NATO'ya telefon!
GİRİŞ 09.12.2016 18:58 GÜNCELLEME 09.12.2016 20:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri, Avrupa Müttefik Kuvvetler Komutanı Orgeneral Curtis Michael Scaparrottı'nin FETÖ darbe girişimi ile ilgili açıklamalarının ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Orgeneral Scaparrottı ile bir telefon görüşmesi yaptığını açıkladı.

Görüşmede; Orgeneral Akar tarafından FETÖ darbe girişimi ile ilgili gerçeklerin ve bilinen görüşlerin bir kez daha Orgeneral Scaparrottı'a iletildiği belirtildi.

YORUMLAR 6
  • Sinoplu Hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    biz müslüman şeriatcılarız şeriat kuran demek kuranı istemeyen müslüman olamaz müslüman bir komutan kafire değer veremez bu allah kelamını her müslüman komutan bilmeli kuran adaletini uygulamalı müslümanlar allah yolunda zafer kazanması için önce etki altında kaldığı kafir silahlarından kurtulması lazım.bunun için bu benim projem olan lazer silahlarını imal etmemiz vaciptir. *1. Metalli enerjiye duyarlı lazer* görevi ışığı ile plastiğin içindeki metaldeki enerjiye ulaşıp ışığı ile toprak gibi dokunup sase yaptırıp yanmasını sağlamak. Enerji ile çalişan nükler bomba ve silahlara uzaktan ışıgı ile şase yaptırıp yanmasını sağlamak. *2. Zehirleyen lazer.
    Cevapla
  • Ali Kemal 7 yıl önce Şikayet Et
    Yahu 15 Temmuz mu kaldi, El Bab'a giriyoruz askeriniz yurumesin , ucaginiz ucmasin demek icin aramis Pasa'm.
    Cevapla
  • saga 7 yıl önce Şikayet Et
    Müttefik Kuvvetler Komutanı Orgeneral Curtis Michael Scaparrottı sakın bizim generaller istedi diye o açıklamayı yapmış olmasın? Bu telefonda da yardım istekleri tekrarlanmasın? İnsanın aklına her şey geliyor. Yine de en kötü ihtimali düşünüp iyisi ile hareket etmek doğru olandır. ABD ve NATO'nun eğittiklerine GÜVENMİYORUZ.
    Cevapla
  • Leskuy 7 yıl önce Şikayet Et
    Onlar yani NATO 15 temmuz bu isin ici deydi , reisi sesleniyorum ac kapilari reis yaksa Türkiye yi vurzcakalar onlar vurmadan sen vur reis ac kapilari ,goreyim sonra avrupayi natoyu , dis ulkeyi karisacaklarini kendo ulkereyile meskul olacaklar , almanya bankalarini block etti , bu turkiyeyi veto demek ac kapilari reis , allah émaner
    Cevapla
  • bahadır 7 yıl önce Şikayet Et
    yav bırakın su natonun matonun pesını.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'