Mavi Marmara davası düştü

Mavi Marmara Davası'nın düşürülmesine karar verildi. İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasına hükmedildi.

Mavi Marmara davası düştü
Mavi Marmara davası düştü
GİRİŞ 09.12.2016 19:51 GÜNCELLEME 09.12.2016 20:03
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Mavi Marmara gemisine, Akdeniz'in uluslararası sularında düzenlenen saldırıya ilişkin, aralarında dönemin İsrail Genelkurmay Başkanı Rau Aluf Gabiel Ashknazi'nin de yer aldığı 4 sanığın yargılandığı davanın düşürülmesine, sanıklar hakkında yakalama kararının kaldırılmasına hükmedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 47
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin bu davanın peşini bırakmaması ve israil hakkında çok sert kararlar alması lazımdır.Çünkü artık dünya tek kutuplu olarak yönetilmiyor.
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun savcı ve hakimlere. Siyasi hiç bir etkide kalmadan karar vermişler. Yaşasın hukukun üstünlüğü.
    Cevapla
  • Reis de Reis 7 yıl önce Şikayet Et
    Başkomutanımız herşeyin doğrusunu bilir doğrusunu yapar haşa ve kella asla yanlış iş yapmaz. İlmî siyaset var burada hikmetini o bilir bizim gibi kıt akılla anlaşılmaz böyle şeyler. Resisin yanlışı benim dogrumdan daha doğrudur. Bizim vazifemiz itaat etmektir sorgulamak değil. Kimse durumdan vazife çıkarmasın. Hele bekleyin suriyeyi alalım hayirlisiyla sıra onlara da gelecek.
    Cevapla
  • Tahir 7 yıl önce Şikayet Et
    Hakkını helal et Erbakan Hocam
    Cevapla
  • Reis ne dese o! 7 yıl önce Şikayet Et
    İsrail Türkiye'nin dostudur. Daha yeni büyükelçiler konumlandırılmışken eski defterleri açmak gereksiz. Ülkeler nezdinde 3-5 canın hesabınının yapılmayacağını biliyor Reis. Hem bu sayede ülkeye dolar girişi de sağlanmış oldu. Reis anlaşmasa o dolarlardan da olacaktık.
    Cevapla
  • Ozer 7 yıl önce Şikayet Et
    Eski defter dediğin bizim şehitlerimiz ve hepsi bizim vatandaşımız. Bu konu meclisin değil hukukun ve şehit ailelerinin kararına bırakılacaktı. Bu konu emsal teşkil edilecek ve tarihin yazacağı bir konuydu. Orda sadece musluman yoktu, Hristiyan Yahudi vs hepsi vardı. Tarih unutulani yazmaz verilen kararı yazar
    Cevapla
  • fikret 7 yıl önce Şikayet Et
    İsrail den dost olmaz. siyaseten bir hedef için bir dönem tartışmaz'sınız, çatışmaz'sınız ama asla dost olamazsınız. ayrıca 3-5 can bazen cihana bedeldir, böyle dolarla mukayese etmek çok basitleştiriyor bakışı. ki her insan yaratılmıştır herkes hata yapabilir, reis de hata yapabilir . şehitlerin ruhu şad olsun.
    Cevapla
  • fth 7 yıl önce Şikayet Et
    hadi oradan Yahudi'den bize dost olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri
CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde torpil: Başkan Yardımcısının eşi müdür oldu