Milli Savunma Bakanlığından Yunan Bakan'a tepki

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, 'Ülkemize yönelik beyanları provokasyon niteliğindedir. Bakanın sözlerini kınıyor, kendisine iade ediyoruz.' denildi.

 Milli Savunma Bakanlığından Yunan Bakan'a tepki
Milli Savunma Bakanlığından Yunan Bakan'a tepki
GİRİŞ 09.12.2016 21:26 GÜNCELLEME 09.12.2016 22:50
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos'un bir radyo kanalında dile getirdiği, Türkiye'ye yönelik ifadelerini yazılı bir basın açıklamasıyla kınadı. 

Açıklamada, "Bir radyo kanalına yaptığı, terbiye, idrak ve sorumluluktan yoksun yeni beyanları sebebiyle Yunanistan Savunma Bakanını kuvvetle kınıyor, ülkemize yönelik ifadelerini kendisine iade ediyoruz. Yunanistan ile birçok önemli ikili ve bölgesel konuda yapıcı işbirliği gerçekleştirmeye çalıştığımız bir dönemde, adı geçenin ülkemize yönelik sorumsuz beyanları provokasyon niteliğinde olup, sözkonusu çabaları tahrip etmeye yöneliktir. Biz Yunanistan'dan bu tür sorumsuz beyanlar yerine, işbirliğini ve ortak anlayışı güçlendirecek somut adımlar atmasını bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • Yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Daha çok beklersiniz olumlu olmalarını kafirden dost olurmu hiç onların dediğini yapmadan inandığını inanmadan bizi dost kabul ederler mi hiç sadece görünüşte dost görünürler.hz Ali efendimize saygı tazimde bulunan bir Yahudi varmış Hz ali efendimizi her gördüğünde saygı gösterisinde bulurmuş birgün kafirlerin dost olmadıklarını bildiren ayet nazil olmuş Hz ali efendimiz yine Yahudinin yanından geçerken Yahudi saygıda bulunmuş Hz Ali Yahudi nin yakasına yapışmış şöyle bakalım niye bu şekilde yapıyorsun Yahudi ey ali senin karşında dikilmek mümkün mü hiç oyüzden yüzüne saygı gösterisinde bulunup senin arkandan gelip gölgeni çigniyorum bu bana zevk veriyor demiş.
    Cevapla
  • TC/67 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanlığımız. Az bile söylemişsiniz. Eceli gelen .... cami duvarına işermiş.
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    O Bakanın ömür boyu Türkiye ye girmesi yasaklansın.
    Cevapla
  • M.T 7 yıl önce Şikayet Et
    ab ye salya sümük ağlayıp bizi kurtarın diye ağlayanlar.ülkelerinin neyi varsa bize Euro verin diye peşkeş çeken ve batmanın eşiğindeki bir ülkenin edepten yoksun bakanı çıkmış aklınca ülkemizi aşağılıyor.sizin ab ye "maraba" haline gelmişsiniz ve borç içindesiniz.o ab size tekmeyi basar .komşunuz olarak bize muhtaç olacağınız bilesiniz.bu kendini bilnezin çenesini kapamasını sağlamanız sizin hayrınıza olacak.sonra zaman gelir salya sümük kapımızda dilenir hale geldiğinizde bir tekme de biz vururuz.
    Cevapla
  • Şahin 7 yıl önce Şikayet Et
    Yunanlı bakan haddin, aşma. Sen kim oluyorsun!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı