Lavrov: Türkiye'nin teklifinden memnun kaldık

Rus Bakan Lavrov, Türkiye'nin 2017 yılında Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü'nün (KEİ) Yıldonüm Toplantısına ev sahipliği yapma teklifini memnuniyetle karşıladıklarını açıkladı.

Lavrov: Türkiye'nin teklifinden memnun kaldık
Lavrov: Türkiye'nin teklifinden memnun kaldık
GİRİŞ 13.12.2016 19:09 GÜNCELLEME 13.12.2016 19:09
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Rus basınında yer alan habere göre, Lavrov, "Türk partnerlerimizden gelen, önümüzdeki yılın KEİ Toplantısı'nı düzenleme fikrini memnuniyetle karşılıyoruz. Bu, Karadeniz bölgesi için çok önemli bir gelişme olacak" ifadesini kullandı.

2017 yılında KEİ'nin 25. Kuruluş Yıldönümünün kutlanacağını hatırlatan Rus bakan, toplantının bu süre içinde başarılan görevlerin sonuçlarının değerlendirilmesi ve gelecek için planların belirlenmesi açısından çok iyi bir fırsat olacağını ifade etti.

YORUMLAR 16
  • Sinoplu Hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    kafire uyan kafir gibi olur ruslara türkler uyuyor yoksa ruslara türklermi uyuyor. Şeriatçı türklerin bunu bilmesini ve bilgilendirilmesini istiyorum. Allahımın dediğine inanmıyor bu kafire inanan müslümanlar.* müslümanların kafirin etkisinden kurtulması için bu benim projem olan lazer silahlarını biz şeriatçıların imal etmesi vaciptir *. 1. Metalli enerjiye duyarlı lazer özelliği uzaktan tutup ışığı ile plastiğîn içindeki enerjiye ulaşıp metalin içindeki enerjiye ulaşıp ışığı ile enerjiye toprak gibi dokunup şase yaptırıp yanmasını sağlamak. Nükler bomba ve enerj ile çalışan silahra şase yaptırıp yanmasını sağlamak. *2. Zehirleyen lazer. projem.
    Cevapla
  • Gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    Bazılarına kalsa RTE komşular, Avrupa, ABD dahil hepsine gavur deyip savaşa girmesi gerekir. Gerçeklerden bihaber bunlar
    Cevapla
  • alemdar 7 yıl önce Şikayet Et
    mecbur halep icin kardeslerimiz icin kopruyu gecine kadar ayiya dayi diyecegiz
    Cevapla
  • Kul 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunların memnunum demelerinden başka hainlik planları olduğunu gösterir. müslüman düşmanları bunlar allah şerlerinden müslümanları korusun. amin.
    Cevapla
  • rd 18061453 7 yıl önce Şikayet Et
    moskov gavuru kafirden dostmu olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!