Başbakan Yıldırım: Orası da hedefimizde

Doğu ve Güneydoğu'daki terörle mücadelede, teröristlere desteğin Suriye'den geldiğini ifade eden Başbakan Yıldırım, Münbiç'teki PYD'ye operasyonun sinyalini verdi.

Başbakan Yıldırım: Orası da hedefimizde
Başbakan Yıldırım: Orası da hedefimizde
GİRİŞ 31.12.2016 20:18 GÜNCELLEME 31.12.2016 21:51
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Kilis'te gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Binali Yıldırım, "Fırat Kalkanı'nda El Bab operasyonunu nasıl sürdürüyorsak, günü geldiğinde Suriye'deki diğer terör yuvalarını da dağıtmak önceliğimizdir" dedi.

Yıldırım konuyla ilgili şunları söyledi:

Ülkemizin güney sınırlarında vaki olacak her türlü terör hadisesine karşı Türkiye Cumhuriyeti olarak gereken tedbirleri alırız, müdahaleyi yaparız. Bugün Güneydoğu ve Doğu'da yaptığımız terörle mücadelede teröristlerin lojistik desteğinin Suriye'den geldiğini biliyoruz. Dolayısıyla orası da bizim hedefimizdir. Bugün değilse zamanı geldiğinde oradaki terör yuvalarını dağıtmak için nasıl Fırat Kalkanı'nda o operasyonu sürdürüyorsak, tehdit nereden gelirse gelsin meşru müdafaa hakkımızı kullanarak bu tehdidi bertaraf etmek, ülkemizin, milletimizin can ve mal güvenliğini korumak en büyük önceliğimizdir

YORUMLAR 35
  • milliatombombası 7 yıl önce Şikayet Et
    afrin kobani münbiç telabyad hala terör yuvası.. bizim hava gücümüz yokmuş gibi rusyaya abd ye rica ediyoruz. ne bu fecaat. bu gece F16 lar kandlii değil münbiçi afrini kobaniyi inletmeli yerle bir etmeli. dümdüz etmeli. yeter artık...
    Cevapla
  • cancel 7 yıl önce Şikayet Et
    afrin i unutmayın esas zorlu etap orada. sakın oraya hava saldırısı ile başlamayın abd nin verdiği silahları bilmiyoruz.
    Cevapla
  • Mehmet Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    kandilede sira gelsin artık...
    Cevapla
  • ali-veli 7 yıl önce Şikayet Et
    Taş üzerinde taş, baş üzerinde baş kalmasın....
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın yetkililer Suriyedeki sorunları komşu olarak anlaşalım esat çözün,bizde destekleyelim,bu bataklıktan kurturalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi