Numan Kurtulmuş Almanya'ya sert çıktı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Almanya'nın Diyanet teşkilatına bağlı imamlar hakkındaki skandal soruşturmasına tepki gösterdi.

Numan Kurtulmuş Almanya'ya sert çıktı
Numan Kurtulmuş Almanya'ya sert çıktı
GİRİŞ 18.02.2017 12:54 GÜNCELLEME 18.02.2017 12:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş "Bizim hiçbir Diyanet İşleri mensubumuz, hiçbir DİTİB mensubumuz ajan değildir, olamaz. Onların vazifesi insanları fişlemek değildir, olmamıştır, olmayacaktır" dedi.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş şöyle devam etti: "Onların vazifesi DEAŞ'ından bilmem kimine kadar farklı, sapık birtakım yanlış İslami uygulamalardan oradaki halkımızı korumak ve Anadolu topraklarında asırlardır yaşanmış olan sahih İslam anlayışıyla o insanlarımızın Müslümanca yaşama hakkını temin edecek hizmetler sunmaktır. Yani dini hizmetler yapan bu kişileri, hem de Alman toplumunun da yararına olacak bu hizmetleri sürdüren kişileri böylesine evlerini arayarak, bunları suçlu ilan ederek adım atmak, Almanya'yı mahcup ettirir sonunda."

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • vatan sever 7 yıl önce Şikayet Et
    almanyada yaşayan türkler bütün paralarınızı türk bankalarına yatırın
    Cevapla
  • Vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Gerek yok sayın bakanım. Toplayın ülkedeki bütün alman kimliği taşıyanlar vallahi % 98 ajandir. Gelin Akdeniz sahillere bir bakın hepsini net olarak görürsünüz. Biz müdahale edebilecek güçte değiliz. Kanun elvermiyor.
    Cevapla
  • Mizah 7 yıl önce Şikayet Et
    Kendi papazlar casus olduğu için , bizim imamları öyle sanıyorlar. Ülkemizdeki Alman vakıf , okul , dernek , kilise gibi kurumlarını izlemeye alın. Eminim hepsi casus doludur.
    Cevapla
  • Adem ağrılı 7 yıl önce Şikayet Et
    bizde türkiye deki alman okullarında arama yapalım kiliseye baskın .... misli ile karşılık şart
    Cevapla
  • TR2023 7 yıl önce Şikayet Et
    bizim hükümet neden gercekleri söylemiyor ?? avrupada cemaatleri fislemek icin nato görevlisi olan Türk subaylari brüksele gidip listeler topluyor.. hemde bunu nato toplantisi mahiyetinde yapiyor.. o zaman almanyaya demezlermi siz bunu yaparken neden sesiniz cikmiyordu ?? almanya zaten isin icinde ama simdi Türkiyeyi hedef almak icin bu olayi baska sekilde teshir ediyor ve sucu simdiki devlete atiyor..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!