Bahçeli'den Rum yönetimine görülmemiş ayar

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Kıbrıs görüşmelerinin çıkmaza girmesi üzerine çok sert açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 28.02.2017 11:28 GÜNCELLEME 28.02.2017 12:34
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Kıbrıs görüşmelerine değinerek süreci tıkayan Rum yönetimine sert  eleştirilerde bulundu.

Bahçeli şu değerlendirmelerde bulundu:

ADAYI TERK EDİP YUNANİSTAN'A YERLEŞSİNLER

"İran Türkiye'yi tehdit etmekte , Avrupa'dan Türkiye hakkındaki söylemler peşpeşe gelmektedir. İsrail'in ezan yasağı girişimi bir diğer hazımsızlıktır. Unutulmasın ki ezan susmaz, susturulamaz, aksini yapmaya çalışanları Allah affetmez. Kıbrıs müzakereleri çıkmaza sürüklenmiştir.Rum Meclis'i Enosis kararını vermiştir, Rum lider müzakere masasından kalmış masayı çarparak çıkmıştır. Rumlar şunu iyi anlasınlar ki Kıbrıs Türk'tür, Türk'ün yurdudur. Enosis uyduruk bir masaldır ve ayaklarımızın altındadır.Rum yönetimi ille Yunanistan'a bağlanmayı o kadar çok istiyorsa adayı terk etsin, Yunanistan'a yerleşsin, bir daha da geri dönmesin. Kimin yurdundan kimi kovuyorlar. Bu kepazeliğe Türklük rıza gösterir mi? Kıbrıs konusunda bir adım önde olma hikayedir. Kıbrıs şehitlerimizin hatırasıdır. 

TEKRAR DENİZE DÖKÜLMEK İSTİYORLARSA BUYURSUNLAR

Yunanistan'ın yeni atanan Kara Kuvvetleri Komutanı işgal edilen adalarda soluğu almıştır. Yunan Dış İşleri Bakanı aba altından sopa göstermektedir. Yunanistan, Balkan Savaşları'nda işgal edilmeyen, Lozan'da verilmeyen adaları ablukaya almıştır. Eğer ki tekrar denize dökülmeyi istiyorsa buyursun, Türk milleti buna hazırdır. Birileri Yunan hükümetine 1921'de, 1922'de neler olduğunu anlatmalıdır. Anlatacak yoksa biz yeniden Ege'ye kurşun gibi saplanmasını bilir, tarihi tekrar öğretiriz. Zorlamayın, boşuna heveslenmeyin. Yunan halkı komşuluk hukukunu yok sayan densizlere haddini bildirmelidir. "

YORUMLAR 19
  • koray derik 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun türkmen beyi ve selçuklu kartalı
    Cevapla
  • adam 7 yıl önce Şikayet Et
    adam adam
    Cevapla
  • Şaban 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Genel Başkanım teşekkürler, iyi ki varsınız.
    Cevapla
  • DADAŞ 7 yıl önce Şikayet Et
    İşte ANAMUHALET Böyle Olmalıdır!!!Hükümete Yol Açmalı-Siyaseten Söylenemeyenleri Bangır Bangır Haykırmalıdır!Allah Razı Olsun Ülküdaşlarımdan...
    Cevapla
  • recep 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal Olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço