Türkiye'den Almanya'ya çok sert cevap

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Almanya'da katılacağı mitingin iptal edilmesine çok sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 03.03.2017 09:53 GÜNCELLEME 03.03.2017 13:19
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Ankara'da Almanya'nın skandal kararına ilişkin konuşan  Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Teröristlere izin verip Cumhurbaşkanımıza ve bakanlara izin verilmemesi Avrupa'daki çifte standardını gösteriyor.Bu tür saldırılar Alman derin devletinin sistematik bir uygulaması haline geldi. Türklerin burada kampanya yapmasını istemiyorlar çünkü onlar da hayır için çalışıyor." dedi. Çavuşoğlu sözlerine şöyle devam etti.

GÖRÜŞMEK İSTERSENİZ ADAM GİBİ RANDEVU İSTEYİN

"Bunların özürleri kabahatlerinden büyük. efendim neymiş Türk bakanlar Almanya'ya gittiğinde kendi muhattapları ile de görüşmek zorundaymış. Siz Türk bakanlarla görüşmek istiyorsanız adam gibi randevu istersiniz. O eski Türkiye artık yok.Bizi eşit bir ortak gibi görmek zorundasınız. Siz patron değilsiniz. Biz size böyle davranmıyoruz, siz de Türkiye'ye eşit ortak gibi davranmak zorundasınız.

BİZE NASIL DAVRANACAĞINIZI ÖĞRENMEK ZORUNDASINIZ

Gelin ortak hareket edelim. Seçim öncesi popülizmden uzak durun. Bizimle ilişkilerimizi sürdürmek istiyorsanız bize nasıl davranacağınızı öğrenmek zorundasınız. Böyle baskı kurarak görüşmek istiyorlarsa biz yokuz. bu baskılar bizi yıldırmaz, bunu başaramazsınız.

BUNUN ALTINDA KALMAZ KARŞILIĞINI VERİRİZ

Yıllara dayanan müttefikliğimizi, dayanışmamızı ortadan kaldırmak istiyorsanız Türkiye de bunun altında kalmaz. Hiç çekinmeden karşılığını veririz. Yıllara dayanan dayanışmamızı ortadan kaldırmak istiyorsanız Türkiye en güçlü cevabı verir. 80 milyon Türk vatandaşları bunu kabul etmez. "

YORUMLAR 84
  • ati 7 yıl önce Şikayet Et
    almanyayi yahudiler ele gecirmisler.
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    almayin bunlarin cöp arabalarini turkiyede ne kadari alman arabasi görduysem buranin araba cöplugunde daha iyileri var cöpleri doldurmuslar turkiyeye allah askina kanal 7 haber autoscot.24.yada automobile.de diye yazin turkiyedeki arabalarin fiyatlari burada elli yada yuz eyrodur söyle yazi zuveschenkin aute diye yazin bunlarda hediyelik arabalar bunlar bizi kandiriyorlar dikkat edelim ben 45 yildir avrupadayim uyanalim artik bizim bunlarin cöplerine ihtiyacimiz yok
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    sayin bakanim 26,milyar dolar suriyelilere yardim yapacaginiza avrupadaki turkleri turkiyeye cekseydiniz 100.milyar dolarla doneceklerdi turkler vatanhainleri ve pkkalilarla kalacaklardi avrupa bunlar turkiyeye dusman avrupanin hepsinde pkkali ve fetöculerle dolu avrupa 1980,yilindan bu yana hanki pkkaliyi teslim etti yada hanki fetöcuyu telim etti uyanalim artik yeter avrupa sevdasindan vazgecelim biz burada rencide oluyoruz avrupa,ya RESTI cekin yeter artik esim emekli ben emekliyim evimiz var bizim burada ne isimiz var sebebi cocuklarimiz
    Cevapla
  • almanya 7 yıl önce Şikayet Et
    almanlar zaten iki yüzlüler ben anlamadim bizim erdogan nedenki daha onlarla konusuyorki bence hic konusmasin
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Almayin bunlarin arabasini ve mallarini bak nasil gelirler yola,artik bilinclenelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'de bir ilk! TCG İstanbul göreve bir ay sonra göreve hazır...
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!