Haddini aştı! Küstah Erdoğan açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Almanya’ya yönelik yaptığı Nazi benzetmesine Adalet Bakanı Heiko Maas (SPD) tepki gösterdi.

Haddini aştı! Küstah Erdoğan açıklaması
Haddini aştı! Küstah Erdoğan açıklaması
GİRİŞ 06.03.2017 10:40 GÜNCELLEME 06.03.2017 14:03
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Alman Kamu Kanalı ARD’de yayınlanan 'Anne Will' in programına katılan Maas, Cumhurbaşını Erdoğan'ın yasakçı Almanya'yı Nazi dönemine benzetmesine "Rezalet, anlaşılması güç, kabul edilemez" diye nitelendirirken şiddetle reddettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı provoke etmekle suçlayan Maas, "Kışkırtmak için uğraşıyor. Provokasyona gelmemek için dikkat etmeliyiz” diye konuştu.

ALMANYA'NIN RUSYA KORKUSU

Öte yandan Türkiye’yi tamamen Avrupa’dan uzaklaştıracak bir politikadan uzak durulması gerektiğine işaret eden Maas, bunun Türkiye’yi Rusya'ya yakınlaştıracağını savundu.

YORUMLAR 30
  • Mir 7 yıl önce Şikayet Et
    Ruslara kafa tuttuk, rusyada yaşayan insanımızı perişan ettik, ve ruslardan özür diledik. Şimdide sıra almanyada, gurbetçilerimiz en çok almanyada.
    Cevapla
  • garib yavv 7 yıl önce Şikayet Et
    seni seviyom Tayyib. tek başınada kalsan davayı devam ettiriyon. Uyan ey gözlerim gafletten uyan uyan ey müslüman uyan kafir kafirin dostudur inan
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Nazi almanyanın idare şeklidir. Kalıntıları devam etmekte. Yahudileri kabul ettiğimiz için fiyaskoları ortaya çıktı . Gözümüzün içine baka baka yüzlerini kızartarak yaptıkları antidemokratik uygulamarı dünya görmektedir. Utanmadan zeytin yağı gibi yüze çıkmaya çalışıyorlar.
    Cevapla
  • Eyt mağduru 7 yıl önce Şikayet Et
    Nazi kalıntı ları sevsede sevmesede . Türkiye nin lideri R. Tayyip Erdoğan.
    Cevapla
  • Cansu 7 yıl önce Şikayet Et
    Kendilwrine güveniyorlarsa gelip Vodafon arenada yer verelim miting de yapsınlar şölen de.Ama Türkiye Cumhuriyetinin adalet bakanına ve de avrupa bakanlığına yapılanlara karşı ne yapsak azdır.Korkak pısırık dış politika bitti.Üç kuruş için artık el pençe olmanın anlamı yok.Ekmeğimizi taştan çıkarmalıyız.Daha çok üretip el aleme muhtaç olmamalıyız.Rızkımızı Almanlar değil ALLAH veriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!