Kral Selman'a soğuk duş! Son anda önlendi

Kral Selman ve beraberindeki 600 kişilik kafileye Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da bombalı araçla saldırı düzenlemeye hazırlanan 7 kişi, Malezya polisi tarafından yakalandı.

Kral Selman'a soğuk duş! Son anda önlendi
Kral Selman'a soğuk duş! Son anda önlendi
GİRİŞ 07.03.2017 12:53 GÜNCELLEME 07.03.2017 12:54
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un'un üvey kardeşi Kim Jong-Nam'a düzenlenen suikastle gündeme oturan Malezya'da geniş çaplı bir suikast girişimi son anda engellendi.

Malezya polisinden yapılan açıklamada, Suudi Arabistan Kralı Kral Selman'ın ülkeyi ziyaretinden hemen önce, Suudi hanedanına saldırı düzenlemeyi planlayan 7 kişinin yakalandığı belirtildi.

''SON ANDA ÖNLEDİK''

Malezya polis şefi Khalid Abu Bakar'ın gazetecilere yaptığı açıklamada, "4'ü Yemen vatandaşı 7 kişiyi gözaltına aldık. Sahte seyahat belgeleriyle ülkeye giren ve daha önce uyuşturucu ticaretiyle ilgili suçlara da bulaşan bu kişiler, Kuala Lumpur seyahati sırasında Arap hanedanına saldırı planlıyorlardı. Bu saldırıyı son anda engelledik." ifadelerini kullandı.

DEAŞ BAĞLANTISI ÜZERİNDE DURULUYOR

Gözaltına alınan yedi kişiden ikisinin Arap hanedanına bombalı araç saldırısı düzenlenmesi için çalıştıkları belirtildi. 21-26 Şubat tarihleri arasında gözaltına alınan kişilerin, dördünün Yemenli, birinin Malezyalı, birinin Endonezyalı ve birinin de Uzak Asyalı olduğu belirtilirken, şüphelilerin DEAŞ bağlantılı oldukları ihtimali üzerinde duruluyor.

KRAL'DAN 1 AYLIK ASYA TURU

Kral Selman ve 600 kişilik kraliyet kafilesi, 26 Şubat'ta Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'a gelmiş, buradaki temaslarının ardından 1 aylık Asya turu kapsamında Endonezya'ya hareket etmişlerdi.

YORUMLAR 8
  • guzel 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence amarika
    Cevapla
  • hiç 7 yıl önce Şikayet Et
    Kralı MIT korusun !!!
    Cevapla
  • kader 7 yıl önce Şikayet Et
    yuzde yuz amerka israil isi bun surikaslar sudi arapistani bolmeye calisyorlar su anda .
    Cevapla
  • Arif 7 yıl önce Şikayet Et
    İsrail kankasına bir şey yapmaz.
    Cevapla
  • NE ALAKA 7 yıl önce Şikayet Et
    abd nin ve israilin ortadoğuda en büyük dostu suudiler.. israile verdikleri paranın binde birini filistine vermediler. suudilerin ensini bölecekler. gerçekten devlet olsa bari.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar