Hollanda'dan inanılmaz skandal! Yolu kestiler

Bakan Fatma Betül Sayan Kaya'nın kara yoluyla geleceğini öğrenen Hollanda, Rotterdam Başkonsolosluğu Rezdansı önündeki yolu trafiğe kapattı.

Hollanda'dan inanılmaz skandal! Yolu kestiler
Hollanda'dan inanılmaz skandal! Yolu kestiler
GİRİŞ 11.03.2017 18:28 GÜNCELLEME 11.03.2017 22:05
Bu Habere 165 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın geleceği Türkiye'nin Rotterdam Başkonsolosluğu önü ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

YOLLAR ARAÇ VE YAYA TRAFİĞİNE KAPATILDI

Bakan Kaya'nın, Rotterdam Başkonsolosluğuna geleceği haberi üzerine ülkede yaşayan Türkler konsolosluk binası önünde toplanmaya başladı. Ellerinde Türk bayrakları olan kalabalığın artmaması için polis yolları araç ve yaya trafiğine kapattı.

BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Rotterdam Belediye Başkanı Ahmed Ebu Talib ise yaptığı açıklamada, "Eğer Türk Bakan diplomatik araçla geçerse durdurmayız ve konsolosluğa girişine izin veririz." dedi.

Hollanda polisinin, Bakan Kaya konsolosluğa girse bile kalabalığın içeriye girmesine müsaade etmeyeceği belirtiliyor.

Kaya, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş izninin iptal edilmesinin ardından Almanya'dan kara yoluyla Hollanda'ya geçeceğini açıklamıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 165
  • Sena 7 yıl önce Şikayet Et
    Türklerden korkmanıza gerek yok .Onlar köpeklerle düşmanına saldırmaz.Piyonları kullanmaz.
    Cevapla
  • Haluk 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben rotterdamda kaliyorum fakat haberde bi yanlislik var ,, belediye baskaninin ismi ebu talip degil dedesinin ismi ebu cehil olmali
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Sakin olalım dikkat bunlar bizimkileri Oyuna getirmesinler canım türkiyem
    Cevapla
  • Karakartal Enes 7 yıl önce Şikayet Et
    Almanyada, hollandada yaşayan soydaşlar neredesiniz? Niçin sesiniz çıkmıyor? Kimden korkuyorsunuz? Demokratik hakkınızı kullanın. Çıkın meydanlara. öfkemizi kontrol ederek hareket etmeliyiz. Güzel bir atasözümüz var "Uysal atın tekmesi sert olur". Sabırla anladıkları dilden...Ey avrupa korkunun ecele faydası yok. Dünya düzeni değişecek ve bu düzende sizlerin söz hakkı belkide olmayacak. Vesselam...eveet
    Cevapla
  • kaptan 7 yıl önce Şikayet Et
    HOLLANDA YA had bildirme zamani onlarin hic bir siyasi hareketi olmamali ülkemizde elcilerini dahi ülkemide olmasindan dolayi evi ve elciligi haric hic bir adimina musaade edilmemeli dah da ileri gidelim ELCILERINI GÖNDERELIM hollnada ile iliskileri ticareti varsa projelerdeki katilimlari alayini IPTAL EDELIM
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı