Kılıçdaroğlu'ndan Avrupa'ya 'evet' tepkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa'yı eleştirerek, "Referandumda 'Evet' oyu çıkmasını en çok bu Avrupalılar istiyor. Niye böyle bir krize imkan veriyorlar" dedi.

GİRİŞ 14.03.2017 16:50 GÜNCELLEME 14.03.2017 17:04
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, toplumun, medyanın büyük baskı altında tutulduğunu savundu.Seslerinin çıkmaması, salı günleri yapılan grup toplantılarının engellenmesi için özel çaba harcandığını öne süren Kılıçdaroğlu, baskılardan yılmayacaklarını, ülkenin bekası, çocukların geleceği için mücadele ettiklerini belirtti.

EVET ÇIKMASINI EN ÇOK AVRUPA İSTİYOR

Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Devletin uçağıyla gidiyorlar, açıkça suç işliyorlar, kanunu bir tarafa bırakıyorlar, çıkardıkları kanuna uymuyorlar ve propaganda yapıyorlar. Bir de diyorlar ki 'Biz mağduruz'. Allah aşkına, kim mağdur? Emin olun, inanarak söylüyorum, referandumda 'Evet' oyu çıkmasını en çok bu Avrupalılar istiyor. Niye böyle bir krize imkan veriyorlar? Gazetelerinde manşet atıyorlar, 'Hayır oyu kullanın' diye. Ne demektir bu? 'Evet oyu kullanının' demektir."

YORUMLAR 58
  • SULEYMAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana sayın kılıçdaroğlu sen bile tesbit etmişsin EVET çıkacağını bunu küçük kuş beyinli avrupalı anlayamadı %77 ile evet çıkacak inşallah ülkemizin geleceği için devletimizin bekası için luzumsuz bürokrasinin asgariye inmesi milletin önünün açılması için halkımızın refah seviyesinin yükselmesi için çocukalarımızın geleceği halkımızın mutlu yarınları için bende ne ak ne siyah ne kırmızı parti için sadece ülkemizin geleceği için EVET diyorum gel sende evet de bu işe sayın kılıçtaroğlu
    Cevapla
  • Adem1453 7 yıl önce Şikayet Et
    yine tersten okumus
    Cevapla
  • Naci 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne düşüneyim kardaş, milletin tepkisi farklı olunca, KK'da faşist Avrupalılarda kıvırmaya başladı
    Cevapla
  • Gayret 7 yıl önce Şikayet Et
    KK varken bu dünyada başka komedyene ihtiyaç yok...
    Cevapla
  • mse 7 yıl önce Şikayet Et
    Reisin dediği kesinlikle doğru, "bu zata 4-5 kadar koyun ve keçi verin hepsini kaybeder" reis gibi bir dünya lideri varken, bu adamı destekleyenlere üzülüyorum. bir bakın son 12 yıla ülke ne durumdan nerelere geldi, hangi hizmetler yapıldı hangi dünya projeleri gerçekleştirildi sadece yapılmışlara bakın yeter..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!