Rusya: Umarız Türkiye bununla ilgileniyordur

Rusya'nın Suriye Özel Temsilcisi Aleksandr Lavrentyev, Türkiye'nin Suriye'deki faaliyetleriyle ilgili konuştu, DAEŞ ve Fetih El Şam'lı teröristlerin ayrımına vurgu yaptı.

Rusya: Umarız Türkiye bununla ilgileniyordur
Rusya: Umarız Türkiye bununla ilgileniyordur
GİRİŞ 14.03.2017 22:13 GÜNCELLEME 14.03.2017 22:13
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Kazakistan'ın başkenti Astana'daki Suriye barış görüşmelerinde Rus heyetine başkanlık eden Rusya Devlet Başkanlığı Suriye Özel Temsilcisi Aleksandr Lavrentyev, Ankara'nın 'Suriyeli muhaliflerle teröristleri birbirinden ayırmakla meşgul olduğunu' umduğunu söyledi.

Astana'da düzenlenen Suriye barış görüşmelerinin 3. turuna katılan Rus heyet başkanı Lavrentyev, Ürdün ve İran'ın Rusya'ya terörist örgütlerin bulundukları bölgeler konusunda bilgi verdiğini belirtti.

"DAEŞ VE FETİH EL ŞAM'I TESPİT ETMEK ÖNEMLİ"

Lavrentyev, şunları kaydetti: "DAEŞve (Fetih el Şam adını alan) El Nusra gibi terör örgütlerinin bulundukları yerlerinin somut bir şekilde belirlenmesi çok önemli bir konu. Heyetlerin dikkatini her zaman bu konu üzerine çekiyoruz. Şu anda Ürdünlü ve İranlı ortaklarımız bu konuda bize çok iyi destek veriyor. Rusya olarak, Türkiye'nin de muhaliflerle terörist grupların ayrılmasıyla ilgilendiğini umuyoruz."

YORUMLAR 35
  • Koncerto 7 yıl önce Şikayet Et
    Rusya rolünü büyütme! Haddini bil! coğrafyanda bir yangın başlarsa seni kimse söndüremez!! Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olursun sonra!!
    Cevapla
  • Kadir Doğan 7 yıl önce Şikayet Et
    Tek bir amacınız var müslümanlara zarar vermek tüm müslümanlar hepinizin oyunlarını görüyor artık. İslam nurunu tamamlayacak. Allah ın emrinden kaçışınız yok. Sizi silahlarınız, paralarınız, teknolojiniz kurtaramayacak...
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    allahtan bölgeye barış mutluluk ve huzurun gelmesi yerl hslkın birsn önce terketmek zorunda birakıldıkları yerlerine dönmesini diliyorum.galip olan mülkün sahibi allahtır.
    Cevapla
  • sermetin arkadaşı 7 yıl önce Şikayet Et
    pkkk ve py ile kol kola olanlara neden ssorulmuyor. bizim şamın fethi adındaki grup ilebir sorun yaşamadık. PKK PYD ile ilgili abd ve Rusya ikiyğzlü davranıyor. bu durumda şamın fethi sorusu türkiyeye sorulmadan PYD sorusunu abd ve rusyanın cevaplaması gerekir. MÜMBİÇTE PKK/PYD ile rusya ve abd denen terör devleti işbirliği içinde olduğunuzu dünya alem biliyor. dürüstlük ey HAÇLILAR hatta daha da dürüstü MÜSLÜMAN COĞRAFYADA HİÇBİRİNİZİN İŞİ YOK İNİNİZE DEFOLUN
    Cevapla
  • Oğuz 7 yıl önce Şikayet Et
    Rus askerleri koluna pyd rozeti takarken neredeydiniz la?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda