Cumhurbaşkanlığı'ndan Almanya'ya sert tepki!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 'Almanya'nın terör örgütü PKK'nın yürüyüşüne izin vermesini kınıyoruz. Almanya'nın yaptığı teröre açıkça destek olmaktır' dedi.

Cumhurbaşkanlığı'ndan Almanya'ya sert tepki!
Cumhurbaşkanlığı'ndan Almanya'ya sert tepki!
GİRİŞ 18.03.2017 20:05 GÜNCELLEME 18.03.2017 21:25
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Almanya'nın terör örgütü PKK'nın yürüyüşüne izin vermesiyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Almanya'nın terör örgütü PKK'nın yürüyüşüne izin vermesini kınıyoruz. Almanya'nın yaptığı teröre açıkça destek olmaktır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 20
  • Zazaoğlu Bingöl 7 yıl önce Şikayet Et
    Yeni mi anladık hayır tabiki.. Almanya maalesef ya terör yapacak yada teröre destek olacak. Nazi olmak bunu gerektiriyor. Naziliğin hakkını veriyorlar.
    Cevapla
  • Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    Hala anlayamıyorum, neden siyasilerimiz bürokratlarımız hala bu adamların ürettiği araçlara biniyorlar, neden Ösym sınav için silgi kalem tıraşı bile bu adamlardan alıyor? Artık ülkemizde çoğu şey üretilebiliyor, belki yerli marka otomobilimiz henüz yok ancak en azında bu ülkede üretim yapıp katma değer sağlayan markaların ürünleri yerliye alternatif olarak seçilebilir. Kamuda mutlaka zorunlu olmalıdır yerli üretim kullanım zorunluluğu. Aksi takdirde gelişemeyiz, büyüyemeyiz...
    Cevapla
  • mad 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu olaylari gelecek nesillere unutturmamak hatirlatmak icinders kitaplarina bu terore destek veren ulkeleri oradaki vatandaslari ugradigi zulmu ders kitaplarina ekleyebiliriz(nasil onlar olmayan ermeni soykirimini ders kitapalrina koyuyor)
    Cevapla
  • misafir 2 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet dava açılsın, Uluslararası yasal düzeyde davalar açılsın, teröre destek verdikleri her ortamda anlatılsın
    Cevapla
  • mad 7 yıl önce Şikayet Et
    Abd nin suidi arabistana actigi dava gibi bizde Pkk gosterilerine izin veren ulkelere dava acabiliriz,Turkiyedeki teror olaylarinda meydana gelen can ve mal kayiplarina dolayli yoldan destek oldukalari icin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!