Dışişleri'nden Almanya'ya kınama!

Dışişleri Bakanlığı, Frankfurt'ta terör örgütü PKK yandaşlarının miting yapmasına izin verilmesini 'samimiyetsiz bir yaklaşım' ve 'çifte standart' olarak niteleyerek kınadı.

Dışişleri'nden Almanya'ya kınama!
Dışişleri'nden Almanya'ya kınama!
GİRİŞ 18.03.2017 23:45 GÜNCELLEME 18.03.2017 23:51
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı, Almanya'nın Frankfurt kentinde terör örgütü PKK yandaşlarının miting yapmasına ilişkin, "Terör örgütünün ülkemizde yapılacak referandumla ilgili sloganların da atıldığı gösterisine izin verilirken, Türkiye’nin milletvekillerinin Türk toplumuyla buluşmalarına her türlü zorluğun çıkartılması, çifte standartın en vahim örneğini oluşturmaktadır." değerlendirmesinde bulundu.

"İBRET VERİCİ BİR HADİSE"

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, bugün Frankfurt'ta PKK terör örgütünün sembollerinin ve terörist başının resimlerinin kullanılarak gösteri yapılmasına Alman makamlarının izin vermiş olmasının ibret verici bir hadise olduğu vurgulandı.

"EN VAHİM ÖRNEK"

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Almanya'nın terörist ilan ettiği bir örgütün faaliyetine göz yumması ve yasakladığını duyurduğu sembollerle bayraklara ses çıkarmaması, terörle mücadele açısından son derece düşündürücüdür. Öte yandan, terör örgütünün ülkemizde yapılacak referandumla ilgili sloganların da atıldığı gösterisine izin verilirken, Türkiye’nin milletvekillerinin Türk toplumuyla buluşmalarına her türlü zorluğun çıkartılması, çifte standardın en vahim örneğini oluşturmaktadır. Bu samimiyetsiz yaklaşımı kınıyoruz. Tepkimiz Almanya'nın Ankara Büyükelçisine de iletilmiştir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 48
  • suat 7 yıl önce Şikayet Et
    pkk lı almanya
    Cevapla
  • mad 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada katilsen sucluysan geldigin ulkeni kotulersen ter rori stsen ve avrupada yasamak istiyorsan avrupa devletleri hemen sana oturum ve calisma izni verir,ama normal biz vatandassan 10 yil seni surundurur.Avrupa bu .
    Cevapla
  • hüseyin öztürk 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar iyide hala bizdeki hayırcılara ne demeli
    Cevapla
  • TAHÌR 7 yıl önce Şikayet Et
    Artık devletimiz dilini sertleştirmeli samiyet çifte standart kelimeleri hadisenin vahametine göre zayıf kalıyor. Düşmanca bir tavırdır bu Almanya Hollanda Isviçre Belçika Avusturya ve diğerlerinin Türkiyede yıllardır insan öldüren ve ülkenin her bakımdan güçlenmesine kalkınmasına zarar veren terör örgütlerini bazen açık açık bazen kitabına uydurarak desteklediklerini herkes görüyor. Yakında terör örgütleti dışardan aldıkları lojistik istihbarat para desteğini arkasına alarak gaza basacak.
    Cevapla
  • Vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Tipik bir İsrail oyunu. Vahşice. Geçmişte Hitler vahşeti, günümüzde terör devleti almanyasi vahşeti ortada ,sahneliyorlar. Oysa biz bunları iyi tanıyoruz. Insanları sabun yapan, insanları çırılçıplak soyup kapalı kamyon kasasında doldurup egzos gazı salınımını ile katleden, insanları gaz odalarında vahşice katleden toplumdan bu beklenir. Insanlik suçu işledi, işlemeye devam eden bir toplum olarak almanya derhal insanlar arasından uzak tutulmalıdır. Her alman potansiyel bir katil adayıdir. Her alman potansiyel bir ajan dır. Bu ikiyüzlü toplum insanlık için en tehlikeli yaratık olarak lanetli ırk İsrail'in öteki adıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Son dakika: Erdoğan 'harekete geçiyoruz' deyip mesajı verdi: Biz 'bitti' demeden bitmez!