Rusya'dan ABD'ye tepki: Hiç utanmanız yok mu?

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Musul’daki insani sorunların çözümünü Irak yönetimine yükleyen Pentagon’u eleştirdi.

Rusya'dan ABD'ye tepki: Hiç utanmanız yok mu?
Rusya'dan ABD'ye tepki: Hiç utanmanız yok mu?
GİRİŞ 30.03.2017 00:24 GÜNCELLEME 30.03.2017 00:24
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, Halep'tekine benzer insani koridorların Musul'da da oluşturması yönündeki sorulara yanıt verirken, insani yardım koordinasyonundan Irak hükümetinin sorumlu olduğunu açıklamıştı.

"IRAK HÜKÜMETİNİ KULLANIP ATACAKLAR"

Pentagon'un bu açıklamasını değerlendiren Zaharova, "Sivil toplum örgütleri, insan hakları savunucuları nerede? Halep'e ağıt yakanlar nerede? Siz de mi ABD Savunma Bakanlığı'nın bu ifadelerinden utanç duymuyorsunuz? Şunu bilin ki bu, düşünsel ve fiziksel olarak kendini savunacak güçte olmayan tüm ülkeleri aynı son bekliyor: Kullanılıp atılacaklar" dedi.

KAYNAK: SPUTNİK
YORUMLAR 33
  • ajd 7 yıl önce Şikayet Et
    Yılan kendi eğriliğine bakmaz deveye boynun eğri der
    Cevapla
  • Vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Adb =katliam. Abd=yalan. Bakın ortadoğu ne halde, hep katil sürü abd yüzünden. Ama işin gerçekte yönü, İsrail'in uşağıdır. Her şey lanetli ırk İsrail güvenliği için. Gel bak, bu lanetli ırk İsrail'in hiç bir şekilde güvenliği olmayacak. Dün olduğu gibi, bugün olduğu gibi, yarında olacağı gibi, İsrailli olduğunu insanlara hiç bir şekilde söyleyemecek. Çünkü Hitler'in Almanyasi ,avrupa birliği terör devleti gibi hep vahşet le anılacak.
    Cevapla
  • Turk 7 yıl önce Şikayet Et
    bu iki ülke Rus ve ABD operasyonları hep başka ülke üzerinden. yalan dolu gerekçeler yapmayın, birbirinizi direk vurun !!
    Cevapla
  • hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Siz Halep'i 2 yıl bombalarken kimden utandınız. Şener Şen filmi gibi biz bombaladık ama sorun bakalım niye bombaladık. Hem biz bombalasak da siz niye öldünüz ki... Rusya-ABD bu devran bakalım ne kadar böyle gidecek?
    Cevapla
  • cemal tanrıyar 7 yıl önce Şikayet Et
    rusya,amerika gibi kalleş,arkadan sinsice plan yapan,iş çeviren bir ülke asla değildir.eğer dünmanlık yapacak ise rusya bunu her türlü hissettirir ve gösterir.
    Cevapla
  • Vicdani 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen goremiyorsan biz ne yapalim hic fark yok aralarinda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı