ÖSO'dan Fırat Kalkanı açıklaması: Saldıracağız!

ÖSO Sultan Murat Tümeni Komutanı Fehim İsa, Fırat Kalkanı'yla ilgili yaptığı açıklamada, PYD'ye saldırıp onların planlarını bozacaklarını söyledi.

ÖSO'dan Fırat Kalkanı açıklaması: Saldıracağız!
ÖSO'dan Fırat Kalkanı açıklaması: Saldıracağız!
GİRİŞ 30.03.2017 21:30 GÜNCELLEME 31.03.2017 06:21
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) Sultan Murat Tümeni Komutanı Fehim İsa, "Ömüzdeki hedeflere devam edip Suriye'yi özgürleştireceğiz. En büyük düşman PYD ve biz onlara saldıracağız. Çünkü bunlar Suriye'yi bölüp devlet kurmak istiyorlar. Biz de savaşımıza devam edip onların planlarını bozacağız." dedi.

FIRAT KALKANI

İsa, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fırat Kalkanı Harekatıyla hedeflenen bölgelerin özgürleştiğini söyledi.

ÖSO olarak mücadelelerine devam edeceklerini ifade den İsa, şöyle konuştu:

"PYD'YE SALDIRACAĞIZ VE PLANLARINI BOZACAĞIZ"

"Önümüzdeki hedeflere devam edip Suriye'yi özgürleştireceğiz. En büyük düşman PYD ve biz onlara saldıracağız. Çünkü bunlar Suriye'yi bölüp devlet kurmak istiyorlar. Biz de savaşımıza devam edip onların planlarını bozacağız. Amerika ve Rusya açık bir şekilde PYD'ye destek veriyor. İki gün önceki açıklamalarına göre Rusya ile beraber İdlib'e saldırmayı düşünüyorlar. Amerika koalisyonuyla beraber operasyonları devam ediyor. Biz gerekirse PYD'ye ve El Kaide'ye de saldıracağız. Operasyonlara devam edeceğiz. Suriye'nin toprak bütünlüğü bizim için çok önemli. Buna engel olan herkes bizi karşısında bulacak."

"TÜRKİYE'NİN DESTEĞİ İLE EL BAB'TA KALKINMA BAŞLADI"

El Bab ilçesinde kalkınmanın başladığını da dile getiren İsa, "Şu anda Türk devletinin desteğiyle enkazlar kaldırılıyor. Hastane çalışmaya başladı. Türkiye, hayatın normal bir şekilde devam etmesi için büyük destek veriyor." diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 73
  • saga 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. 55 Yaşındayım bütün samimiyetimle söylüyorum, eğer ihtiyacınız varsa gelip sizlerle omuz omuza şehit olmayı bir onur olarak görüyorum.
    Cevapla
  • Eyt mağduru 6 yıl önce Şikayet Et
    Duâ larimiz ÖSO için . Allah yardımcı nız olsun .
    Cevapla
  • ankarali 6 yıl önce Şikayet Et
    Pyd pkk barzani...bu kafir surulerini yok etmek biz muslumanlarin boynunun borcu..er yada gec bu abd usaklarini yok edecegiz..
    Cevapla
  • bu ne 6 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeliler için güneydoğuda bölgeler oluşturulmalı...Her cepheden suriyelilerden oluşan direniş örgütleri ...saldırmalı....3-5 günlük bir hayat için ..........utanç içinde yaşamanın anlamı ne..
    Cevapla
  • Artuk 6 yıl önce Şikayet Et
    Madem ölüm tek bir defa gelecek, o da neden Allah için olmasın.?!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu