Erdoğan'dan operasyon yorumu: Beklenmedik anda...

Kanal 7 - Ülke TV ortak yayınında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fırat Kalkanı harekatı sonrası yapılacak yeni operasyonla ilgili 'yapılınca görürsünüz' mesajı verdi.

GİRİŞ 06.04.2017 20:05 GÜNCELLEME 06.04.2017 21:48
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7 - Ülke TV ortak canlı yayınında Mehmet Acet'in sorularını yanıtladı.

Fırat Kalkanı Harekatı sonrası yapılacak yeni harekatla ilgili soruya cevap veren Erdoğan, "bir yerde harekat yapılıyorsa, bu harekatın yol izini izledikten sonra görürsünüz" cevabını verdi. 

Erdoğan, operasyonun beklenmedik anda beklenmedik bir yere yapılmasının önemini, Fırat Kalkanı Harekatı sırasında izlenen taktikle örnekledi.

Erdoğan konuyla ilgili şunları söyledi:

Bir yerde harekat yapılıyorsa, bu harekatın yol izini izlendikten sonra görürsünüz. Biz Cerablus'a girdik, ama kimse Rai'yi beklemiyordu. Biz bir anda Rai'ye girdik. Yine kimsenin beklemediği şekilde Dabık'a da girdik.

Ondan sonra hedef El Bab'tı. Ki onlar için önemli bir merkez. Hakikaten uğraştırdı da bizi. Ama ÖSO'yla birlikte El Bab'ı da hallettik. 

Bakıyoruz ki Münbiç'te bazıları bayrak dalgalandırma gayreti içinde. Sayın Obama malesef orada PYD'yi koruma gayreti içerisinde oldu. Onlara silah yardımı yaptı. Çok ciddi bir yardım yaptı. Elimizde belgeler var.

Aynı tuzağa yeniden düşmek istemiyoruz. Eğer insani yardım adı altında bir şeyler yapacaksanız gelin beraber yapalım. Rusya da bayrak dalgalandırmak istiyor, gelin beraber yapalım. Ama Münbiç'in sahibi Araplardır.

Seçim de olsa biz Suriye'yi bir kenara koyamayız.

YORUMLAR 11
  • beklenmedik 7 yıl önce Şikayet Et
    beklenmedik anda trump vurur biz de ancak izleriz yazık bu millete
    Cevapla
  • Ziya hoca 7 yıl önce Şikayet Et
    Konu masum muslumani korumaksa isterse marslilar uzayli silahlari ile saldirsin yine Allah adiyla savasip direniriz!Zalimden korkmak musluman turkun kitabinda yazmaz! Bunu herkes kafasina iyice kazisin!
    Cevapla
  • zemberek 7 yıl önce Şikayet Et
    lafını bil de konuş, boş boş anlamsız sözlerin gerçek vatanseverleri incitmek dışında manası yok. eğer amacın bizi incitmekse bunu sen ve senin gibiler asla başaramayacaklar!
    Cevapla
  • efeler 7 yıl önce Şikayet Et
    ya abı harekat olucagı zaman allah askına 1 aydan once bız gelıyoruz dıye davul zırnayla harekat yapmayın adamlar topu tufegı hazır beklıyor sonra kardeslerımız sehıt dusuyor
    Cevapla
  • İlhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Reis sonuna kadar yarım iş olmaz tabii
    Cevapla
  • ABC. 7 yıl önce Şikayet Et
    Refarandum öncesi. Yeni harekat başlayabilir. Allah (c.c) bizlere kuvvet ve sabır eylesin. İnşallah.
    Cevapla
  • pkksavar 7 yıl önce Şikayet Et
    osmanlının ayak sesleri... bazılarını ürküttü beee....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor