Rus yazardan Erdoğan ve referandum yazısı

Rus yazar Marina Borisova, referandumdan 'evet' çıkması halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hristiyan dünyasına karşı güçleneceğini ifade etti.

Rus yazardan Erdoğan ve referandum yazısı
Rus yazardan Erdoğan ve referandum yazısı
GİRİŞ 15.04.2017 12:33 GÜNCELLEME 15.04.2017 12:33
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

16 Nisan'da yapılacak referanduma artık 1 gün kaldı. Avrupa medyasının yakından takip ettiği referandum, Rus medyası tarafından da takip ediliyor.

Ülkenin önde gelen gazetelerinden Ria Novosti'nin yazarı Marina Borisova; referandum sürecini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı köşesine taşıdı.

ERDOĞAN HRİSTİYAN DÜNYASINI KORKUTUYOR

Yazısında "Erdoğan neden Hristiyan dünyasını korkutuyor" başlığını kullanan Borisova, 16 Nisan referandumundan 'evet' çıkması durumunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hristiyan dünyasına karşı güçleneceğini belirtti.

EVET ÇIKARSA BASKI YAPAMAYIZ

Hristiyan dünyasının Ayasofya'nın cami olarak hizmete girebilmesinden dolayı endişeli olduğunu ifade eden Rus yazar, 'evet' çıkması durumunda Türkiye'ye fazla baskı yapılamayacağını belirtti.

Referandumun Cumhurbaşkanı Erdoğan için büyük bir fırsat olduğunu söyleyen Rus yazar Marina Borisova, Türkiye'nin demokrasi sorunu olduğunu belirtti.

YORUMLAR 93
  • yusuf balkan 7 yıl önce Şikayet Et
    referandumdan sonra ilk iş olarak ayasofyayı açıp ilk cuma namazını kıldırır inşaalah R.T.E
    Cevapla
  • musa 7 yıl önce Şikayet Et
    dost düşman bu kritik günlerde kendini gösterir!..
    Cevapla
  • Gümüsoglu 7 yıl önce Şikayet Et
    Demokrasiden bahsetmesi gereken en son ülke rusya
    Cevapla
  • kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    bu gazetecinin itiraflari baskanlikla islam ulkesi turkiyenin ve muslumanlarin guclenmesi zulum goren muslumanlarin zulumden kurtulacagi demokrasi maskesi altinda hiristiyanlarin islam ulkelerine istilanin son bulacagini anlatiyor yani icimizdeki hainler koselerine itildikten sonra her turlu millilesme saglandiktan sonra kimse turk e dur diyemez butun hiristiyan alemi bildigi icin reis e saldiriyor akilli insan reis e sahip cikar......
    Cevapla
  • gökhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkler geliyor ey hain kalleş ab
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!