Yunan komutandan Kardak manzaralı fotoğraf!

Yunanistan Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Stefanis, Kalolimnos Adası'nı ziyareti sırasında arka planda Kardak Kayalıkları görünen hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yunan komutandan Kardak manzaralı fotoğraf!
Yunan komutandan Kardak manzaralı fotoğraf!
GİRİŞ 15.04.2017 15:57 GÜNCELLEME 16.04.2017 13:01
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yunan sitelerindeki haberlere göre Yunanistan Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Alkiviadis Stefanis, geçen perşembe günü Ege Denizi'ndeki Kalolimnos Adası'ndaki askeri birliği ziyaret etti.

Korgeneral Stefanis'in ziyaretinden fotoğraflar  bugün yayınlandı. www.kosnews24.gr'nin haberine göre; yaklaşık 90 Yunan askerinin bulunduğu birlikteki denetlemelerden sonra Korgeneral Stefanis'in, adada gecelediği de duyuruldu. Korgeneral Stefanis'in, arka planda Turgutreis ve Kardak Kayalıkları görünen hatıra fotoğrafı da internet sitesinde yayınlandı.

Korgeneral Stefanis'in bölgede olduğu saatlerde, Yunan sahil güvenlik botlarının Kardak'a iki mil mesafedeki Kalalimnos Adası etrafında güvenlik önlemi aldığı, Yunan askeri helikopterlerinin kendi sınırları içerisinde uçtuğu fotoğraflar da Yunan Genelkurmay Başkanlığı'na ait sitede yayınlandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • giresunlu 7 yıl önce Şikayet Et
    hadin ordan
    Cevapla
  • OGUZ 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapmaya çalışıyor? evete verirseniz böyle olur diyor işte. bi yunanlar kalmıştı hayıra destek vermeyen. galiba orada seçim yasakları daha başlamadı
    Cevapla
  • ibrahim duman 7 yıl önce Şikayet Et
    avutun kendinizi.
    Cevapla
  • murat murat 7 yıl önce Şikayet Et
    hakikaten bunlar kaşınıyor bir avuç rum bozması sonunda atinada cuma namazı kıldıracak bize...
    Cevapla
  • nail 7 yıl önce Şikayet Et
    almanya kışkırtıyor yunanistana maddi yardım yaptı yarım milyar euro türkiyeyi sinirlendirerek davranışlarımızı ölçüyorlar aslında batı türkiyeye savaş açmış durumda yunnaistan kendisi bilir adalarımızı geri alırız bu bahaneyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak