Mehmetçik Azerbaycan'da!

Türk ve Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri, 1-5 Mayıs tarihlerinde Azerbaycan'da ortak askeri tatbikat gerçekleştirecek.

GİRİŞ 21.04.2017 19:12 GÜNCELLEME 22.04.2017 09:12
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, iki ülke arasındaki askeri iş birliği çerçevesinde yapılacak tatbikata katılacak Türk askerleri Azerbaycan'a geldi.

TÖRENLE KARŞILANDILAR

Tatbikata katılacak birliği, askeri hava limanında Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği Askeri Ataşesi Tuğgeneral Zafer Ocak ve Azerbaycanlı yetkililer törenle karşıladı.

AMAÇ KOORDİNASYONU GELİŞTİRMEK

Tatbikatla tecrübe paylaşımı yapılarak, iki ülke silahlı kuvvetleri arasındaki koordinasyonun geliştirilmesinin amaçlandığı belirtildi.

Ortak tatbikatta askeri birliklerin yanı sıra zırhlı araçlar, topçu bataryaları, havan topları, uçak ve helikopterler ile hava savunma sistemleri yer alacak ve atışlar gerçekleştirilecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 53
  • gebzetr 6 yıl önce Şikayet Et
    ne gardasi ya adamlar kktc yi ulke olarak tanimiyorlar boyle gardaslik mi olur. hikaye....
    Cevapla
  • Bozkurt 6 yıl önce Şikayet Et
    Zamani geldiginde onu da taniyacagiz. Uluslararasi kurala gore biz kktc yi tanirsak diger devletlere karabagi tanisami icin hak sunmus oluruz. Bilmeden anlamadan kardes ulke arasina fitne atesi atmak damarlarinda turk kani tasiyana yakismaz.
    Cevapla
  • Kamil 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah,Türkiye ve Azerbaycanlı mehmetciklerimizi her yerde ve her zaman zaferlerle donansın İnşallah,bazı ufak tefek eksikleri birliğimizin önünde engel gibi görmek yanlıştır, ilerde Türk Birliğini ve İslam Birliğini kuracağız İnşallah.
    Cevapla
  • ibrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    böyle konuşacağınıza gidin orda yaşayın RUS kölesi azerbeycan..adam olsalardı ruslara değil türklere vizesiz geçiş yaptırırlardı..ha bu arada kapatılan camilerdende hiç bas etmedik..
    Cevapla
  • Hayel 6 yıl önce Şikayet Et
    şunu anla ki , siz bizi sevmeseniz de biz sizi seviyoruz. Azerbaycanlı kardeşleriniz sizi hep sevecektir. Ve bilip-bilmeden konuşma lütfen.
    Cevapla
  • bahadir 6 yıl önce Şikayet Et
    sana birebir katılıyorum azere hiç gidip oradaki insanların bize karşı ne hissettiklerini bize nasıl davrandıklarını bilmeden burada kardeş naraları atanları gördükçe şaşıyorum neyse yazacak okadar çok şey varki uzatmanın bi anlamı yok.
    Cevapla
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    acele islam barış gücü kurun güneydekiler suud dan kuzeydekiler türkiyeden suriye ıraka girsin
    Cevapla
  • anadalu 6 yıl önce Şikayet Et
    ben azarbaycanı halkını kardeş görüyorum burda hem fikiriz ama aliyev ve yönetimi bizi kardeş olarak görmüyor .türklere vize uygulayan bir yönetime kardeş denilirmi kıbrısı tanımayana kardeş denilirmi .halen rusyayala teknolojık alış veriş yapıyor .aliyev bir diktator para çok ama ailisei yandaşları petrolu yıyorlar ingiliz inşaatlara iş yaptırıyorlar turklere iş yok gidin görunn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi