Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de böyle karşılandı!

Havalimanına iniş yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Washington temasları sırasında kalacağı Blair House Oteline geldi.

GİRİŞ 16.05.2017 05:47 GÜNCELLEME 16.05.2017 08:11
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamak için toplanan vatandaşlara teşekkür ederek, verilen desteğin özellikle bu dönemde çok önemli olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Andrews Hava Üssü'nde karşılayarak konaklayacağı Blair House'a kadar eşlik eden Büyükelçi Kılıç, daha sonra destek için gelen vatandaşların yanına giderek sergilenen birlik ve dayanışmanın özellikle bu dönemde büyük öneme sahip olduğunu söyledi.

Kılıç, "Bugün burada olmanız, Sayın Cumhurbaşkanımız gelirken elinizde bayraklarla Türkiye'ye olan sevdanız ve Türkiye'nin seçilmiş hükümetine olan desteğiniz özellikle 15 Temmuz'da yaşadığımız o hain terörist darbe sonrasında çok önemliydi." dedi.

"Diğer eyaletlerden destek için gelenler oldu"

California, New Jersey, New York, Massachusetts ve diğer eyaletlerden destek için gelenler olduğunu ifade eden Kılıç, Türkiye'nin Amerika'da yalnız kalmadığına ve vatan aşkıyla yanan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının olduğuna dikkati çekti.

Türk Amerikan Yönlendirme Komitesi Eş Başkanı Günay Övünç ise Erdoğan'ı karşılamaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, Türkiye ve Amerikan ilişkilerinin güçlü olması adına her türlü desteği vereceklerini belirtti.

Başkent Washington'da ABD Başkanı Donald Trump ile baş başa görüşme gerçekleştirecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ziyareti çerçevesinde sivil toplum ve düşünce kuruluşları ile iş dünyası temsilcilerini ayrı ayrı kabul etmesi planlanıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 25
  • Vaaay 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu hain abdlilerin hiç bir yöneticisi için almaya araba dahi gönderirse bu hükümet harbi tüm ülkemizi rencide etmiş olur. Bu hayvanlara el arabası bile çok. Kendi büyükelçimiz olmasa karşılayacak adam yok.
    Cevapla
  • istanbul 6 yıl önce Şikayet Et
    at izi it izinden ayrılmaya başladı istediğimiz buydu zaten, Reis'e Allah (CC) yeter
    Cevapla
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    adamları burnumuzun dibinde söz sahibi edersek olacağı bu.afrinden başlayarak dümdüz edilmeli artık taşacak sabır kalmadı
    Cevapla
  • Ender 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Cumhurum restini koy gel
    Cevapla
  • son durak 6 yıl önce Şikayet Et
    valisini veya belediye baskanini resmi karsilamaya yollamayan abd ye gereken fiili cevap verilmelidir o trump veya ekibinden biri er gec turkiyeye essek gibi ugrayacak nasil olsa
    Cevapla
  • ali seven 6 yıl önce Şikayet Et
    eski başkan yardımcısını Ankara'da melih gökçeğin yardımcısı karşılamıştı :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!